Birinci Olmak İçin Değil Bilinçli Olmak İçin Koş

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı'nın destekleriyle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği(TOFD) tarafından, "Birinci olmak için değil, bilinçli olmak için koş!" sloganıyla düzenlenen "RUNTOFD BAKIRKÖY", Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi önünde verilen start ile gerçekleştirildi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2017, Pazartesi

Dernek üyelerinin tekerlekli sandalyeyle katıldığı koşuya Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, STK Temsilcileri, Bakırköy Mahalle Muhtarları da destek verdi.

TOFD’nin akülü tekerlekli sandalye kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlenen "RUNTOFD BAKIRKÖY" katılımcıların 10,2 kilometrelik parkuru tamamlamalarının ardından TOFD Dernek binası önünde son buldu. Yarışmadan ziyade bir şenliğe dönüşen etkinlik TOFD dernek binası önünde hazırlanan festivalle devam etti.

Etkinlikte teşekkür konuşması yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköylülerin ve İstanbulluların bir araya gelmesine vesile olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Sadece yarışmak ve spor yapmak için değil aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesini de gerçekleştirmiş olduk. RUNTOFD Bakırköy Koşusuna destek veren bütün kurum, kuruluş ve STK’lara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu organizasyonu TOFD Başkanı Ramazan Baş ile gelenekselleştirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Önümüzdeki yıllarda tekrar buluşmak üzere…” dedi.

Etkinlik festival alanında gerçekleştirilen çeşitli aktiviteler ve TOFD Başkanı Ramazan Baş'ın da yarışma sonucunda dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyeler vermesi ile son buldu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki