BİZLERE PİRÜPAK MASALLAR ANLAT BAŞKAN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2023, Cuma

HERKES SUÇLU BİZİMKİLER PİRÜPAK;

Ahmet Nur ÇEBİ başarısız ve 3.lük ile tamamlanan ligin ardından, çok uzun süren bir basın toplantısı düzenledi. Tabiri caiz ise herkese “Ateş Etti” TFF suçlu, UEFA anlayışsız, rakip takım Başkan ve yöneticileri çapsız…

Hatta ve hatta ‘Ofsaytımsı, Penaltımsı, Hırlamaya başlıyorsunuz, Şampiyonumsu’ gibi inanılmaz yaratıcı bir dil kullanarak eski ekonomi bakanı Nebati’yi bile aratmadı diyebilirim. Elbette basın ve taraftarın ağzına 1 parmak bal çalmak adına, transfer haberleri vermekten geri kalmadı PİRÜPAK başkan.

SORU; Peki Ahmet Bey sen ve yönetimin, sizler BJK için her şeyi doğru düzgün yaptınız mı?

BİR BASIN TOPLANTISI DAHA İSTERİZ (Bana Bir Masal Anlat…)

* İçerisinde, Beşiktaş’ın ekonomik olarak nasıl uçuruma sürüklendiği de yer alsın. Devralınan borç neden ve nasıl iki katına, 7 MİLYAR TL civarlarına getirildi? 

* Futboldan/liderlikten anlamadığın için 3-5 kuruş AKSA şirketi verdi diye Ceyhun KAZANCI isimli menajerlikten DEVŞİRME birisine BJK’nın futbolunu neden emanet ederek, nasıl REZİL-RÜSVA edip milyonlarca BEŞİKTAŞ’lıyı üzdüğünü de anlat bize?

* Amatör şubelerde ki başarısızlıklar, Futbol alt yapıları – Kadın futbol ahlaksızHANE ve yöneticilerinin TİCAREThaneye çevrilmesini de öğrenmek isteriz PİRÜPAK başkan. (Bitmez...)

AMA BUNLAR DA SENİN HİÇ SUÇUN YOK DEĞİL Mİ?

Bir zamanlar Fikret ORMAN dönemini tarif ederken “6,5 Yıl Birçok Olay Gözümün Önünde Gerçekleşti. Ama Ben Müdahale Edemedim…” demiştin. Şimdi de kulübün geldiği bu REZİL durumda, sen PİRÜPAK ve sütten çıkma AK kaşıksın öyle mi? Hatta Federasyon başkanı olacak adamsın(!)

Bir ara Fikret ORMAN’da “Bakan Ol diyorlar…” diyerek SAÇMALIYORDU. Emin ol en az eski mesai arkadaşın, başkanın kadar bu camiada KÖTÜ anılacaksın. Herkesi bilmem ama ben nefes aldığım sürece bu gayretten geri durmayacağım.  “Güçlü Başkan Güçlü Yönetim” diyerek gelen, ÇÜRÜK çıkan herkes İSTİFA.

Hak Edene Saygılarımla
    Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki