BÖYLE GİTMEZ!

Kara Kartal'ın efsane 'Sarı Fırtınası' yayıncı kuruluşa kaybedilen Trabzonspor maçının ardından, çok önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mayıs 2019, Pazar

Beşiktaş'ta Sorgulaması Gereken Şeyler Var

Performansı yeterli olmadı. Bu kadronun yapacağı en iyi oyun bu değil. Bu kadro potansiyelini veremedi. Trabzonspor'un oyunu kazanır hale geldiği zaman fenomen oluyor. Güven, net bir santrafor değil bence. Kendisini gösterdi ama önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta ne yapacağı önemli. Buraya gelmeyi başardı ama kalabilecek mi onu gelecek sezon göreceğiz.

"Beşiktaş'ın Kadro Yapılanmasına İhtiyacı Var"

Beşiktaş'ın ciddi bir kadro yapılanmasına ihtiyacı var. Bunun planını kim yapıyor bilmiyorum ama geleceğin kadrosu yapılmalı. Sportif direktör, kulüp adına makro planı yapan bir birimdir.

Teknik adam adayları başkanın aklında vardır. Açıklanmadı ama çalışma vardır. Beşiktaş'ın misyonu, keyif veren oyunlar üretebilmek ve buna yakın kadro kurmak. Tribünün keyif aldığı kazanan bir oyun yaratmalı. Bu tip bir teknik direktör bulmak kolay değil. Bunun kararını kulüp verecek.

"Kagawa'dan Çok Fayda Sağlandı Diyemeyiz"

Kagawa'dan çok fayda sağlandı diyemeyiz. Ben, Kagawa'nın bu oyunda olabileceğini düşünüyorum. Ünal Karaman'ı tebrik etmek lazım. Bu oyunu hayal etti ve oluşturdu. Bu oyuncuların becerileri de çok önemli. Bazı oyuncular pozisyonun gereğini yapacak bazıları da istediğini yapacak.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki