Bu Gurur Demir Pençeli Kartal'ların...

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde 2016-17 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş RMK Marine Takımı, Camia ve Beşiktaş'lıları gururlandırdı.
Haberin yayılanma tarihi:26 Mayıs 2017, Cuma

2015-16 sezonundan sonra 2016-17 sezonunu da şampiyon unvanıyla tamamlayan Siyah-Beyazlılar, üst üste ikinci kez şampiyon olma başarısı gösterdi.

2016-17 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Tacettin Çıpa’nın öğrencileri, lige 78-48’lik Melikgazi Belediyesi galibiyetiyle başlangıç yaptı.

Üst üste galibiyetler alan Engelsiz Kartallar, ligin ilk yarısındaki onbir maçtan da galip ayrılmasını bildi.

Başarılı performansını sezonun ikinci yarısına da taşıyan Beşiktaş RMK Marine Takımımız, ligde normal sezonu tek mağlubiyetle zirvede tamamladı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde play-off maçlarına lider unvanıyla yükselmeye hak kazanan Beşiktaş RMK Marine, play-off yarı finalinde normal sezonu dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray ile karşılaştı.

İki galibiyet alan takımın adını play-off finaline yazdıracağı seride, siyah-beyazlılarımız başarılı bir performans gösterdi. İki maçta da rakibini mağlup eden Engelsiz Kartallar, play-off finaline yükseldi.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Süper Lig play-off finalinde normal sezonda iki maçta da mağlup ettiği K. Karabükspor ile karşılaştı.

Final serisinin ilk maçından 74-49 galip ayrılan siyah-beyazlılarımız, ikinci maçta rakibine seriyi eşitleme izni vermedi ve 80-71 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki