BU GURUR FERRUH KARAKAŞLI'NIN!

Türk modacı Ferruh KARAKAŞLI, Avusturya-Viyana’da evsizler yararına bir defile yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2018, Pazartesi

Defilede, Podyumda Kıyafetlerin Mankenliğini Evsizler Yaptı

Evsizlerin günlük yaşantılarını ünlü bir fotoğrafçı tarafından resimlendi. 

Defilede Saç-Sakal ve Styling 

OBDACH Vienna (Viyana belediyesince kurulmuş resmi yardım kuruluşu) Ünlü Türk modacı Ferruh KARAKAŞLI,  iş birliğine girerek Dünyada 1 ilk gerçekleştirdi. Koleksiyonu evsizlerin sunduğu ve tüm gelirleri evsizlere verilecek, bir moda defilesi düzenledi. Evsizlerin kendilerini mutlu edecek yeni yıl istekleri belirlendi ve on-line olarak listelendi.

Defile Sırasında Yapılan Çekilişin Gelirleri de Evsizlere 

Çekilişi kazanan kişi, Ferruh KARAKAŞLI Koleksiyonundan komple bir kıyafet kazandı.  Obdach Vienna (obdach.wien)  Bu defile sayesinde Avusturya’nın en büyük evsizlere yardım kuruluşu aracılığı ile 8000 kişiye yaşam alanı sağlanmış oldu.  Yüzlerce evsiz çocuğunda artık yaşayacak bir evi var.

Ferruh KARAKAŞLI 

Uluslararası moda tasarımcısı Viyana-İstanbul ve Londra’da yaşıyor. Dünyaca Ünlü İşadamları, sanayiciler Tv ve Film yıldızlar, spor dünyasının ünlülerinin gardroblarında imzası var.  Aynı zamanda Ferruh KARAKAŞLI, Dünyanın ilk Türk puro markasının da yaratıcısı.

Kaliteli kumaşları, özgün stili, özel kesim kıyafetleri ile, alışılmış moda kavramlarının ötesinde yer aldı. Elle Magazin kendisini  ‘Vücut Sihirbazı’ olarak tanımlıyor. Status Magazine Dünyanın en iyi Bespoke Modacısı seçti. Fashion Tv tarafından 2018 en iyi erkek modacı seçildi.

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki