Bu Mağlubiyet-temi Yalan Teyze Oğlu

Beşiktaş Sompo Japan, Eurocup E Grubu 9. maçında Szolnoki Olaj ile karşılaştı. Szolnoki Olaj maçı 85-67 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2015, Perşembe

 

Siyah-Beyazlılar Tiszaligeti Sportcsarnok Arena’da oynanan karşılaşmaya; Nate Wolters, Randy Culpepper, Tremmell Darden, Maciej Lampe ve Lamont Hamilton ilk 5’iyle başladı.
 
Karşılaşmaya 2 ekipte tempolu ve ritimli girdi. Maçtaki ilk sayılarımız, sakatlıktan dönen yıldız oyuncumuz Maciej Lampe’den geldi. Ekibimiz çeyreğin başında geçiş oyunları üzerinden skor üretti. Rakibimiz ise David Vojvoda’nın tepe pick and rolleri ile etkili oldu ve cevap verdi. İlk çeyrek itibariyle hücum organizasyonları ön plandaydı. Çeyreğin son bölümünde dengede bir oyun vardı ve karşılıklık isabetler geldi.  Rakibimiz ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı.
 
2. çeyrekteki ilk sayılarımız Engin Atsür’ün asisti sonrasında Lamont Hamilton’dan geldi. 2. çeyreğin başında oyundaki tempo düştü. 2 ekipte bu çeyreğe daha sert girdi. Siyah-beyazlılarımız çeyreğin başında hücumda zorlandı ve tıkandı. Rakibimiz ise hücumdaki ritmini bu çeyrekte de korudu. Szolnoki Olaj çeyreğin ortalarına gelinirken bir seri yakalayarak öne fırladı. Çeyreğin son bölümünde yeni transferimiz Randy Culpepper’ın bire birleriyle üreterek oyunda kalmaya çalıştık. Szolnoki Olaj 2. çeyreğin sonunda momentumu ele geçirdi ve soyunma odasına 48-37 önde gitti. 
 
2. yarıya set tempomuz daha yukarda girdik. 3. çeyreğin başında Maciej Lampe’nin alçak post oyunları üzerinden etkili olduk ve skor ürettik. Rakibimiz ise geçiş oyunları üzerinden üreterek aradaki farkı korumayı başardı. Siyah-beyazlılarımız çeyreğin ortalarına gelinirken Szolnoki Olaj’ın dengesini bozmak için eşleşmeli bir alan savunmasına döndü. Ekibimiz yaptığı bu savunmayla rakibini durdurmayı başardı ancak hücumda kötü bir yüzdeyle oynadı. 3. çeyreğin son bölümünde 2 ekipte çember dövdü. Szolnoki Olaj final periyoduna 64-54 önde girdi.
 
Ekibimiz final periyoduna Cenk Akyol’un 3 sayılık isabetiyle başladı. Son çeyreğe hücumda iyi girdik ve aradaki sayı farkını 5’e kadar indirdik. Final periyodunun ortalarına gelinirken rakibimiz David Vojvoda önderliğinde oyunu yönlendirdi ve tekrar bir seri yakaladı. Siyah-beyazlılarımızın kötü dış atış yüzdesi final periyodunda devam etti. 4. çeyreğin son bölümünde oyun kontrolü ve tempo tamamiyle rakibimizdeydi. Szolnoki Olaj maçı 85-67 kazandı.
 
Ekibimizde; Maciej Lampe 19 sayı, 12 ribaundla, Randy Culpepper 11 sayı, 2 asistle, Nate Wolters 10 sayı, 3 asistle, Lamont Hamilton 10 sayı, 2 ribaund, 2 asistle oynadı.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki