Burak Yılmaz Beşiktaş'a Dönüyor!

Beşiktaşlı yöneticiler, 33 yaşındaki golcü için bordo-mavilileri ikna etmeyi başardı.
Haberin yayılanma tarihi:22 Ağustos 2018, Çarşamba

Siyah-beyazlıların Burak'ın transferini bugün, en geç yarın açıklaması bekleniyor..Beşiktaş'ta dün hareketli saatler yaşandı....

Geçtiğimiz sezon bittiğinden bu yana forvet arayışlarını sürdüren siyah-beyazlıların, Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz için bordo-mavili kulüple anlaşmaya vardığı ifade edildi..

Şenol Güneş'in de konuşmalarında kadrosunda görmek istediğini ifade ettiği Burak için dün sabah saatlerinde başlayan transfer harekatında, akşam saatlerinde karşılıklı mutabakata varıldı.

Daha önce Burak Yılmaz'ı 4.5 milyon euro'dan aşağıya satmayacaklarını açıklayan bordo-mavililer, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi kabul etti.

BAŞKANLAR DEVREDE

Siyah-Beyazlı yönetimin bu transfer için Trabzonsporlu yetkililer ile sıkı bir pazarlık yaptığı ve sonunda ikna etmeyi başardığı öğrenildi.33 yaşındaki golcü oyuncu için başkanlar düzeyinde yapılan görüşmelerin ardından bu kararın alındığı iddia edildi..

Beşiktaş yönetiminin, bordo-mavililerin istediği 4.5 milyon euro'luk bonservis bedelinde önemli ölçüde bir indirim aldığı ve bunun üzerine de transferi sonuçlandırdığı belirtildi..Beşiktaş'ın, Burak Yılmaz transferini bugün, en geç yarın resmi olarak açıklamayarak camiaya 'bayram hediyesi' vermeyi hedefliyor.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki