BURASI BEŞİKTAŞ!

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2019, Cuma

Braga kötü bir takım. Portekiz ekibi olmasına rağmen teknik becerisi bile kısıtlı...

Liginde 10 haftada 15 puan fark yemişler. Galeno ve Paulinho'yu çıkar, bizim TFF 1. Lig'de orta sıralara oynar. Beşiktaş'ın böylesine kötü bir takıma iki maçta da yenilmesi ve kısa boylu bir takımdan kafa golü yemesi akıl alacak gibi değil. Tabii dün gece berbat bir hakemin, rezalet ötesi bir kırmızı karta imza atmasına yazacak bir şey bulamıyorum. Bunu Türk hakemi yapsa çoktan lime lime doğranmıştı.

Beşiktaş İçin Avrupa Fefteri Aslında Çoktan Kapanmıştı Dün Resmileşti

Ne yazık ki 2 sene öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa'yı titreten bir takımın, bu sezonki UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansı büyük hayal kırıklığı. Evet, dün 7 as futbolcu kadroda yoktu. Teknik direktör Abdullah Avcı da grip olduğu için İstanbul'da kalmış, yeni yönetim de Portekiz deplasmanına ilgi göstermemişti.
Ama ortaya konan futbol tam bir hayal kırıklığıydı.

Takımı yöneten Avcı'nın yardımcısı Recep Uçar da sınıfta kaldı. Lens atılmış, takım hala iki forvet. Çıkar Güven'i güçlendir orta sahayı. Bunu yedek kulübesinden görmek çok mu zor? Güven 86 dakika oyunda kalınca, Beşiktaş resmen uzun süre 9 kişi oynadı.

Karius 3. golde hatalıydı ama 4 pozisyonda da kalesinde devleşti. Dün altyapının yeni ürünü Kartal ve BEFAM'ın eseri Necip de yine takımın en iyilerindendi. Formaya hasret kalan Tyler Boyd özellikle ilk 45 dakikadaki iyi futbolu ve şık golü Beşiktaş için belki de tek teselliydi.

Burası Beşiktaş... Biz çok Mart'lar gördük Avrupa'da. Kasım ayının hemen başında Avrupa'ya veda etmek bir Beşiktaşlı olarak benim ağrıma gitti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki