BÜYÜK DÜŞÜŞ 5 Milyar TL'den 610 Milyon TL'ye!

Beşiktaş'ta büyük düşüş! 5 milyar TL'den 610 milyon TL'ye...
Haberin yayılanma tarihi:15 Aralık 2018, Cumartesi

Şampiyonlar Liginde geçen sezon toplam kadro değeri 5 Milyar TL'yi bulan; Monaco, Porto ve Leipzig'i geride bırakıp G Grubu'nda lider çıkan Beşiktaş, bu dönem eski günlerini arattı...

Beşiktaş, I Grubu’nda toplam değeri 610 Milyon TL olan Sarpsborg, Genk ve Malmö’lü I Grubu’nda elendi ve Avrupa Ligi’ne buruk veda etti.

UEFA Avrupa Ligi’ne gruplarda veda eden Beşiktaş, Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki grup maçlarında rekorlarıyla Türk futboluna damgasını vuran takım, bu sezon başarısız performans sergiledi. Grup maçlarında sadece Sarpsborg’u iki maçta yenebilen ve Genk ile deplasmanda berabere kalarak 7 puan toplayabilen Kara Kartal, toplam değeri 610 milyon TL tutan rakipleri karşısında I Grubu’nu üçüncü tamamlayarak elendi.

Namağlup Çıkmıştı...

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi grup aşamasını namağlup tamamlamasının yanı sıra lider çıkan ilk Türk takımı unvanını elde eden Beşiktaş, 14 puanla grupta en çok puan toplayan Türk takımı olarak dikkati çekmişti. Leipzig’i 2 maçta da deviren Beşiktaş, Porto ve Monaco’yu da birer kez yenip birer kez de berabere kalarak önemli başarı elde etmişti. Toplam değeri 4.9 milyar TL’yi bulan 3 rakibini gerisinde bırakan Siyah- Beyazlılar, önemli bir başarıya imzasını atmıştı.

Fanatik

Etiketler: Avrupa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki