Caner Erkin Parladı!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşılan B36 Torshavn karşısında Beşiktaş’ın en başarılı ismi, Caner Erkin’di...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2018, Cuma

B36 Torshavn karşısında Beşiktaş’ın en başarılı ismi Caner Erkin’di.

Jeremain Lens’in attığı golde asist yapan tecrübeli sol bek hem savunmada hem de hücumda çok etkili bir performans sergiledi. Caner Erkin özellikle Cyle Larin’i ceza sahasında birçok kez topla buluşturdu ancak Kanadalı forvet meşin yuvarlağı bir türlü filelere gönderemedi.

Fatih Aksoy sürprizi

Kartal’da Pepe ve Vida’nın yokluğunda genç stoper Fatih Aksoy ilk 11’de forma şansı buldu. Teknik Direktör Şenol Güneş savunmanın ortasında Necip Uysal’la birlikte Fatih’e forma verirken, Adriano’yu orta sahada görevlendirdi. Cyle Larin’i 11’de sahaya süren Güneş, Negredo ve Vagner Love’u yedek soyundurdu.

Lens ve Gönül siftah yaptı

Jeremain Lens ve Gökhan Gönül, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarındaki ilk gollerini B36 Torshavn’a attı.  Lens geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 2 maçı golsüz geçerken, Gökhan Gönül de son 2 sezondaki toplam 11 Avrupa kupası sınavında golle buluşamamıştı.

Orman’ın özel konukları

UEFA Avrupa Ligi’ndeki B36 Torshavn karşılaşması için Faroe Adaları’na giden Başkan Fikret Orman, Türkiye’nin Kopenhag Büyükelçisi Kenan İpek ve Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling ile birlikte müsabakayı izledi. 

Kenan İpek Danimarka’dan gelirken, Svend Olling ise özel olarak Ankara’dan gelip müsabakayı takip etti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki