Çebi ''Fikret Orman Yoksa Adayım!''

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın ayrılması durumunda başkanlığa aday olacağını dile getirdi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Şubat 2018, Cuma

Ahmet Nur Çebi, "6-7 senedir mücadele veriyorum. Eğer Fikret Bey ayrılmışsa, o zaman başkanlığa gelirim. Bu benim görevim. Kimse kusura bakmasın, ben aday olurum. Biri gelip gidecek ki, herkes görev alacak" ifadelerini kullandı.

Çebi, ileride başkan adayı olup olmayacağı yönündeki soru üzerine, "Herkesin gönlünde Beşiktaş’ta maç seyretmek, taraftar olmak, genel kurul üyesi olmak ve hatta başkanlığa gelmeyi istemeniz lazım. O yola doğru giderken nezaketi ve saygıyı bozmadan yaptığınız taktirde Beşiktaş’a katkı verirsiniz. 6-7 sene mücadele verdim Fikret Bey ayrılmışsa o zaman başkanlığa gelirim. Bu benim görevim ve kimse kusura bakmasın ben aday olurum. Biri gelip gidecek ki herkes görev alacak” açıklamasını yaptı.

Caner’in durumundan herkesin ders alması gerektiğini söyleyen Çebi, “6 maç aldığı hareketi görüp başka takımdakiler bunu yapıyorsa bunlara ders olmamış. 6 değil 16 maç vermek lazım o zaman. Ben 2 takım futbolcularının kollanıp idare edildiğini düşünüyorum. Oyun oynanırken kural değişmez. Başkası yaptığında aynı ceza verilmiyor. TFF bu konularda adil değil. Adaletsizlik yaptıkları takdirde Türk futbolu huzuru bulamaz” ifadelerini kullandı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki