Çebi ''Görev Düşerse Gerekeni Yaparız”

Mayıs ayındaki kritik seçim öncesi Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2019, Cuma

''Beşiktaş'ın şu anki önceliği kongre değil. herkesin birlik ve beraberlik içinde olması halinde ancak bu kriz dönemi aşılır. Bizlere de görev düşerse, gerekeni yaparız”

6.5 sene Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a yol arkadaşlığı yapan ancak son yönetim kadrosunda yer almayan Ahmet Nur Çebi, suskunluğunu bozdu.

Kriz Dönemi Aşılır

Mayıs’taki seçimde aday olup olmayacağıyla ilgili kesin bir ifade kullanmamasına rağmen kulislerde ciddi şekilde adı geçen Çebi, şu an kongrenin ikinci planda olması gerektiğini söyledi. Tecrübeli işadamı, “Beşiktaş’ın önceliği seçim değil. Şu an Başkan ve yönetim mevcut, çalışıyor. Bütün herkesin ortak menfaat altında birlik ve beraberlik içinde olması gerekir. Ancak bu şekilde kriz dönemi aşılır” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş’ta bizlere görev düşerse de bundan önce olduğu gibi bundan böyle de gerekeni yaparız” diyen eski ikinci başkan, sözlerini şöyle noktaladı: “Şu an takımın öncelikle ligi en iyi yerde bitirmesi gerekir. Herkes takıma destek olsun. Camianın ve taraftarların, sevgisini kesinlikle Beşiktaş’tan esirgememesi lazım.”

Başkan Çebi İle İlgili Ne Demişti?

Yayıncı kuruluşa röportaj veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Ahmet Nur Çebi’nin aday olması beni üzmez. O da söyledi, ben aday olduğum sürece aday olmayacak. Benim zaten son dönemim. 6.5 sene beraber çalıştık. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Onunla karşı karşıya kalmamız doğru olmaz. Zaten o da söyledi. Benden daha iyi başkanlık yapacak varsa kendim göreve gelmesini isterim” demişti.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki