Celal Kolot ''Fikret Orman Baskın Seçim Yapıyor!''

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Celal Kolot, Siyah-Beyazlıların gündemini değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2018, Çarşamba

Fikret Orman’ın seçim kararını değerlendiren Kolot, ”Fikret Orman baskın seçim yapmıyorum diyor ama yapıyor” dedi.

"Fikret Orman'ın neyi Amaçladığı Belli"

Döviz kurlarındaki yükseklik mali disiplini tabii ki zorluyor. Geçen seneye göre bire bir arttı diyebilirim. En basit anlatım şekliyle geçen sene iki tane alacağına bu sene bir tane alacaksın. Mayıs ayında seçim vardı. 6 ay öncesine alarak Fikret Orman’ın neyi amaçladığı belli.

"Fikret Orman baskın seçim yapıyor"

Beşiktaş camiasına şöyle açıklayayım; 4-5 aydan beri Beşiktaş’ta maalesef her kulüpte olduğu gibi para krizi var. Artan döviz ile de ikiye katladı. Bu yüzden yönetimde de ikiye ayrılan durumlar var. Başkan krizi fırsata çevirmek istedi. Baskın seçim değil diyor ama baskın seçim yaptı. Kimse zaten bu zamanda kolay kolay elini taşın altına koyamaz. Bu nedenle bazı isimleri, para verecek kişileri yönetime alıp onunla yürümeye çalışacak. Tabii taşıma suyla bu ne değirmen ne kadar döner onu bilemiyoruz.

"Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında problem var"

Bir stat yapıldı, devlet yaptı diye biliyoruz ama sonuçta bir stat geldi. 2 tane de şampiyonluk var. Benim gözümden bakarsak; 6 senede aşağı-yukarı 80-90 futbolcu alındı ve pek çok oyuncu da satıldı. Zaten alınan oyuncular pahalı transferlerdi, bunların Avrupa’da ederi oluyor. Şenol Güneş Hoca ile güzel bir anlaşma yapıldı, o da başarılı bir hoca. Onunla da su yüzüne çıkan problemler var, belli oluyor. Birbirlerine basın önünde üstü kapalı şekilde göndermeler yapıyorlar. Beşiktaş taraftarıysa Şenol Güneş tarafına daha yakın, çünkü devamlı onun lehine bağırıyor.

"Beşiktaş taraftarı Fikret Orman'ı büyük başkan olarak kabul etmedi"

Fikret Orman zaten bu kadar başarılı olduysa, niye taraftarlar Fikret Orman diye bağırmadı? Bu soru işareti benim kafamda… Fikret Orman 7.senesinde ve bir kere bile lehine, “Büyük başkan el salla” gibi tezahüratlar yok. Buna karşılık Şenol Güneş’i her maç öncesi ve sonrası neredeyse orta sahaya getirip üçlü çektiriyorlar. Beşiktaş taraftarı Fikret Orman’ı maalesef büyük başkan olarak kabul etmedi. Var olmanın dayanılmaz hafifliği gibi Fikret Orman orada burada çıkan haberleri, devamlı Beşiktaşlı eski hocalar, yöneticiler ve futbolcular ile kavga ederek, bunun dışında Ali Koç’a veya başka bir yere methiyeler yağdırarak yanlış bir yol tuttu. Bana göre çok yanlış gitti ve bu yüzden de sevilmiyor.

"Ahmet Nur Çebi yönetimde olmayacak"

Serdar Adalı ile konuşmadım ancak yeni yönetim listesinde Ahmet Nur Çebi kesinlikle olmayacak, bunu biliyorum. Paralı kişileri alıp yönetimde onların parasıyla yönetilecek, geçmiş borçları ödeyecekler. Millet ne kadar verebilir ki bu devirde? Onların parasıyla biraz daha gitmeyi düşünecek ama 3 seneyi tamamlayacağını düşünmüyorum.

"Şenol Güneş gibi bir hocayı bulamazsınız"

Şenol Güneş gibi bir hocayı şu anda Türkiye’de bulamazsınız, en iyi hoca. Yeni bir yönetim tabii ki devam etmek ister ama Şenol Güneş devam etmek ister mi, onu bilmem.

"Orman'ın Vida açıklamasına inanmak durumundayız"

Vida’nın ayrılması ve gelecek bonservisi kulübü rahatlatırdı ama teklif yok. Başkan Fikret Orman öyle söylüyor. Kendisi, "Hiç teklif yok" demedi mi? Başkanın sözüne inanmak durumundayız. Eğer inanmayacaksak o koltukta oturmasının ne anlamı var?

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hakkında

Beşiktaş Türkiye’de şampiyon olur…Hala en oturmuş hocası ve kadrosu var. Yedekleriyle birlikte Türkiye’nin en isim kadrosu… Parasızlık her yerde var, mühim olan bunu başarıyla yönetmek. Fikret Orman da bunu yapmaya çalışıyor. Geçmişe yönelik borçları kapatıp yine borçlanarak devam edecektir. Şampiyonluk Beşiktaş için çok zor bir şey değil. Zaten 3 takım var.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki