CEM YILMAZ ve FİKRET ORMAN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2018, Cuma

Yıllar önce, Cem YILMAZ’ın bir gösterisinde izlemiştim. Usta komedyen, Erkeğin Yalan söyleme durumunu aynen şöyle ifade ediyordu.

‘’Kıvırmaya çalışan bir erkeğin yalan söylediğini, SORUYA SORU SORARAK cevap verdiğinde anlarsınız.''

Örneğin; ‘Mehmet, seni otelin lobisinde sarışın bir kadınla görmüşler’ diye sorduğunuzda, alacağınız cevap ‘Kim Söyledi? – Hangi Otel?’ vs… olur. Erkeğin çalışma masasında Don yakala, alacağınız cevap ‘Hangi Don? Olacaktır. Suratına öyle bir ifade takınır ki, sanki donun icadınındın haberi yok!’’ 

Bundan böyle YÖNETENLERİN SORUYA SORU SORARAK Cevap verdiğine şahit olursanız, aklınıza Cem YILMAZ’ın bu esprili yaklaşımı gelsin. Kıssadan Hisse…

Daha önceki yazılarımda, Başkan Fikret ORMAN’ın söylemlerini tarih aralıklarını belirterek sizlere aktarmıştım. Söz verdiğim üzere devam etmek istiyorum. 

BAKINIZ SAYIN BAŞKAN, BİR CANLI YAYIN ESNASINDA DEMİRÖREN DÖNEMİNDEN HESAP SORMA KONUSUNA NE CEVAP VERMİŞ?

Bende ki yürek, camiada 3 kişi de var mı? 15.06.2012

İLK 1-1,5 SENE İÇERİSİNDE, KENDİ YÖNETİMİNE MUHALEFET EDENLERE FİKRET BEY ŞÖYLE SESLENMİŞ;

Herkesin kaçtığı dönemde, aday olduğumuz için mi hesap sorulacak? Yoksa bir kuruş ödenmeden, yapılan transferlerin parasını biz ödedik diye mi sorulacak? Yoksa, kamp paralarını ödediğimiz için mi hesap sorulacak?  13.06.2013

ÖZELLİKLE DÖNEMİN DİVAN KURULU BAŞKANI SN. YALÇIN KARADENİZ’İN  ‘BORÇ 2 KATRİLYON. ACİL ÖNLEM ALMAK LAZIM’ AÇIKLAMASINA FİKRET ORMAN’IN CEVABI! 

Beşiktaş, 2,5 Milyar lira nasıl borçlanacak?  08.08.2015

STAT VE TRANSFERLERE GELEN ELEŞTİRİLERE, KONGREDE BAŞKANIN ÜYELERE CEVABI!

Biz Yalancı mıyız?  10.08. 2016

BJK’NIN BORCU 2.6 MİLYAR TL AÇIKLANIP TEPKİLER ARTINCA, FİKRET BEYİN CEVABI!

Evet kriz var, ama bu krizi Ben mi yarattım?  11.08.2018

CAMİADA ‘PARALAR NEREDE? SORUSUNA, BAŞKANIN SORU SORARAK SORUSU!

Biz paraları, eve mi götürüyoruz? 17.11.2018

Çabuk unutan Milletimin hafızalarını tazelemek için, arada bu söylemleri yazdım yazmaya da devam edeceğim.

Şimdi de Başkan ORMAN’ın belki de unuttuğu, birkaç konunun altını çizmek istiyorum. 

Geçtiğimiz günlerde SN. Başkan CnnTürk canlı yayınında ‘Ali Koç, büyük bir hizmet etti. Onunla birlikte futbol ailesi daha doğru oldu. Gerçekleri söylemek lazım, o da gerçekleri söyledi.’ dedi. Ancak unutmayınız ki Aynı Ali KOÇ ‘Ben Aziz Yıldırım’dan, Fenerbahçe’yi bilinen borcun %53 fazlasıyla devraldım’ da dedi.

Madem Fikret Bey’de ‘Gerçekleri Söylemek Lazım’ açıklamasına katılıyor  ‘Gerçekleri Söyleyen’ İnsanları, neden Kulüpten Mahkeme ve Disiplin Kurulu marifeti ile uzaklaştırdığını bizlere anlatabilir mi?

YALÇIN KARADENİZ YALNIZCA GERÇEKLERİ SÖYLEDİ!

Dile kolay 2 seneyi aşkın bir zamandır eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın KARADENİZ BJK Tüzüğünün kendisine verdiği hakkı kullanıp üyeleri bilgilendirdiğinden dolayı, Mahkeme- Mahkeme dolaşıyor. Tek yaptığı BJK Denetim Kurulu Raporunu alt alta toplayıp, çıkan sonucu Divan Üyelerine arz etmek.

Başta Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz TUNCEL’in Beşiktaş tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Divan Başkanını ŞİKÂYET ETMESİ ile başlayan çirkin senaryo, Siyah-Beyazlı camianın kara sayfaların da çirkin bir ‘PUSU’ olarak çoktan yerini aldı bile…

MADEM ‘HODRİ MEYDAN’ KALDIR BAŞKAN CEZALARI!

Beşiktaş, Çok Büyük. Tabi Beşiktaş’ı yönetiyorsanız, BEŞİKTAŞ’ın gücü ile sizinde eliniz kolunuz çok güçlü oluyor. Unutulmasın ki Beşiktaş tarihinde iktidara rağmen seçim kazanan tek Başkan, Cennet Mekân Süleyman SEBA’dır.

Fikret Bey her daim ‘Hodri Meydan’ çekiyor. Ancak kendisine rakip gördüğü kişileri de İhraç ve Kınama marifeti ile 5 sene görev alamaz hale getirmekten çekinmiyor. Benim teklifim açık. Güç sizde, mühür sizde. Kaldırın cezaları öyle ‘Hodri Meydan’ çekin.

Diğer türlü hem insanları kavgaya çağıran, bir taraftan da mahalleden kaçan kişi konumuna düşersiniz ki; Bu ne Beşiktaş’a, nede Beşiktaş Başkanına yakışan bir durum olmuyor!

BJK’nın ‘FİRENİ PATLAYAN BİR KAMYON’ misali hızla artan borçlarına, sürekli Dikkat! Çekmeye çalışıyorum. Final bölümünde birkaç RESMİ RAKAMI sizle paylaşıp, bir soru ile bağlamak istiyorum. Lütfen Cevabınız SORU SORARAK Olmasın!

İşte Beşiktaş’ın Fikret ORMAN dönemi yıl yıl artan, RESMİ RAKAMLARLA Borç tablosu;

31.03.2012: 431.1 M TL ‬

‪31.12.2013: 574.8 M TL ‬

‪31.12.2014: 881.5 M TL ‬

‪31.12.2015: 1.214 M TL ‬

‪31.12.2016: 1.612 M TL ‬

‪31.12.2017: 1.948 M TL ‬

‪31.03.2018: 1.912 M TL‬

En Son:       2.495M TL

Son Altı Yılda Ortalama artış %600

Sorum ise şu: Ey Ahali Sizce

'PARALAR NEREDE?'

Hak Edene Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki