''CENK SÜMER TEİXEİRA!''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ağustos 2021, Çarşamba

Beşiktaş’ın Yeni İcra Kurulu Resmen Açıklandı

Yeni isimlerin dünü, bugünü Siyah-Beyaz mazisi, meslekleri vb… İlerleyen günlerde üyelerin her birini, ayrı-ayrı ele alıp sizlere aktaracağım. Ancak bu yazı, tek bir isme odaklı olacak. O da son 10 yıldır her devrin adamı dün Fikret ORMAN’ın, bugün Ahmet Nur ÇEBİ’nin prensi Cenk SÜMER!

İŞTE BEŞİKTAŞ YENİ İCRA KURULU;

- Ahmet Mesut Urgancılar - (İcra Kurulu Başkanı)
- Seçil Aygül - (İcra Kurulu Başkan Vekili)
- Ceyhun Kazancı – (Üye)
- Cenk Sümer - (Üye)
- Erdem Şatıroğlu - (Üye)
- Ahmet Ateş - (Üye)
- Burcu Alikadıoğlu - (Üye)
- Ebru Gültekin - (Üye)
- Bülent Ülgen - (Üye)

FUTBOL A.Ş. OLMADI SERGEN HOCA TUTMADI ŞİMDİ DE İCRA KURULU!

Fikret ORMAN döneminde Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu bağımsız üyesi olarak görev alan, ayrıca kurulan çeşitli kurullar ve çalışma gruplarında hep bir koltuk kapan Cenk SÜMER’in, Ahmet Nur ÇEBİ yönetimi göreve geldikten sonra uçuşa geçtiğini her fırsatta kaleme/dile getirmiştim. Önce futbol A.Ş.'ye Başkan yapılmak istenen Sümer, gelen yoğun tepkiler sonucunda geri adım atılarak başkan vekilliği görevine layık görülmüştü. Neticede uzun zaman sonra hata yaptığını anlayan Başkan ÇEBİ, kendisini görevden aldı. Sergen hoca ile kısa bir süre seviyeli bir ilişki yaşayan BJK’nın maaşlı personelini, küçük bir Instagram ayak oyunu ile orada da fazla barınamadı. Söz konusu kişinin artık, Ümraniye tesislerine girişi dahi yasak. Beşiktaş’ı yöneteler, şimdi de kendisini İcra Kurulu üyesi olarak görevlendirdi.

SIRADAN BİR İSİM GİBİ GÖZÜKSEDE TEİXEİRA MUAMMELESİ GÖRÜYOR

Cenk SÜMER özel hayatında Profera Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ifa ediyor. Sıfat havalı diye sıfatı sizleri yanıltmasın. Bildiğiniz, insan kaynakları sektöründe ve bu işi yapmak isteyen için 8-10 Bin TL’lik sermeye yeter. Şimdiler de BJK’dan aldığı maaş tatmin edici olsa gerek ki ‘Y.K. Başkanı’ diye anılırken, ‘Pazarlama Müdürü’ oldu. Kâğıt üzerinde pekte başarılı bir kariyeri yok ama HER NEDENSE? Beşiktaş siyasetinde Alex Teixeira muamelesi görüyor!!!

NERDEN NEREYE...

İşte Eski ‘Patron’ Yeni ‘Pazarlama Müdürünün’ Fikret ORMAN Dönemi Görevleri;

- Denetimden Sorumlu Komite           (Başkan Cenk SÜMER)
- Kurumsal Yönetim Komitesi            (Başkan Cenk SÜMER)
- Riskin Erken Saptanması Komitesi    (Başkan Cenk SÜMER)

Ahmet Nur ÇEBİ Dönemi Görevleri;

- Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Murahhas Üye
- (Kısa Bir Süre Uzaklaştırılana Kadar) Sergen Hocanın – Yancısı
- BJK Pazarlama Müdürü
- İcra Kurulu Üyesi (Yeni)

Cenk SÜMER’ boş zamanlarında (Özellikle Sıvı Kaybı Hissetmesinin Ardından) Twitter’in son dönemlerde moda olan, Clubhouse sohbetlerinde bolca rastlayabilirsiniz. Ya da bir yöneticiye ayar verilecekse kim yaptı diye taşı kaldıranlar, yine aynı kişinin ismine rastlayabilir. Buraya daha birçok operasyonel hamlesini yazabilirim. (YAZACAĞIMDA…) Benim anlamadığım Ahmet Başkanın SÜMER’de ne tür ve neresinde boncuk gördüğü? İcra Kurulu Başkanı Mesut URGANCILAR’ın kendisine yapılanları çok çabuk unutarak (!) aynı kurulda olmasına VE/FAKAT daha da fazla palazlanmasına müsaade ettiğidir.

BJK’nın kulağı var dili yok fısıltı kaynakları, Ahmet Nur ÇEBİ ve yöneticileri ile ilgili Cenk SÜMER’in ‘Kurumsal Hafıza’ belleğinin yüklü olduğu konusunda hem fikir. Aksi taktirde başka türlü, bu kadar kulüp içerisinde tutunamayacağını (Ben Gibi) düşünüyorlar. Gerçekler er-geç ortaya nasılsa ortaya çıkar. Hem de beklenen duruşu sergileyemeyip, İcra Kurulu Başkanlığı koltuğundan vazgeçemeyenlere inat!..  

Hak Edene Saygılarımla
    Hakan ÖNCÜL.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki