Cenk Tosun'dan Vagner Love Transferine Tam Not!

Beşiktaş'tan rekor bedelle Everton’a transfer olan milli yıldız Cenk Tosun, Siyah-Beyazlılar’ın kendisinin yerine aldığı Vagner Love'ı övdü.
Haberin yayılanma tarihi:13 Şubat 2018, Salı

Cenk, “Yerime Eto’o ya da Love’ın gelmesini istemiştim. Love geldi. Doğru transfer. Umarım şampiyonluk için gerekli katkıyı yapar” dedi.

Beşiktaş formasıyla 3,5 sezonda ortaya koyduğu etkili performansın ardından ara transfer döneminde Everton’ın yolunu tutan Cenk Tosun, İngiltere’deki günleri ve Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak FANATİK’e konuştu.

22 milyon Euro (103 milyon TL) karşılığında rekor bedelle Ada’nın yolunu tutan 26 yaşındaki futbolcu, Kara Kartal’ın kendisinin yerine Aytemiz Alanyaspor’dan transfer ettiği Vagner Love’ı övdü. Tosun, “Gittikten sonra yerime Samuel Eto’o ya da Vagner Love’ın transfer edilmesini istemiştim. Love geldi. Onun alınmasına sevindim. Doğru bir transfer. Şimdi gözüm arkada değil. Beşiktaş için hayırlı olsun. Love umarım şampiyonluk için gerekli katkıyı yapar” ifadelerini kullandı.

‘Daha fit olacağım’

Everton formasıyla İngiltere Premier Lig’de 2’si ilk 11’de olmak üzere 3 maça çıkıp 144 dakika sahada kalan ancak henüz golle buluşamayan 26 yaşındaki futbolcu, adaptasyon sürecini kısa sürede atlatmayı hedeflediğini söyledi. Yıldız futbolcu, “Bambaşka bir lige geçiş yaptım. Hem lige hem de yeni takım arkadaşlarıma en kısa sürede alışabilmek için elimden geleni yapıyorum. Son maçta süre alamadım. Ancak bunu önemli bir sorun olarak görmüyorum. Hem takımımla hem de bireysel olarak çalışmalarımı sürdürüp 11’e dönmeyi istiyorum. Bir iki hafta içerisinde daha fit bir yapıya ulaşacağım” sözlerini sarf etti. 

Fanatik

Etiketler: Cenk Tosun   Everton   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki