CENK TOSUN'U YAKAN İHTİMAL!

Sezonu kapatan Cenk’in yaşadığı ağır sakatlık herkesi şoke ederken, Siyah-Beyazlı yöneticiler ve teknik heyetin, ısıtmanın açılmaması nedeniyle yetkililere şikayette bulundukları belirlendi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2021, Salı

Çok Sert ve Bozuk Olan Zeminin Milli Golcünün Sakatlığında Başrolü Oynadığı Kaydedildi

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında yaşadığı ağır sakatlık hem teknik heyet hem de yönetimi isyan noktasına getirdi. Müsabakanın 75. dakikasında hava topuna yükselirken, sol ayağı kayan ve bu sırada sağ dizinden ciddi biçimde sakatlanan Cenk’i, şampiyonluk için büyük önem taşıyan kalan haftalarda çok arayabileceklerini ifade etti.

Siyah-Beyazlı yöneticiler ve teknik heyetin, Kazım Karabekir Stadı’nda ısıtma sisteminin çalıştırılmadığı yönünde yetkililere şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Stat yetkililerinin ısıtma sistemini devreye sokmadığı ve bu nedenle zeminin çok sert olduğu aktarıldı.Sezonu kapatan ve EURO 2020’yi de kaçıracak olan Cenk Tosun’un yaşadığı ağır sakatlıkta zeminin sert ve bozuk olmasının ciddi payı bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, Dorukhan Toköz ve Cyle Larin’i son bölümlerde zeminden dolayı oyundan çıkardığı da ifade edildi. Yüksek enerjiyle mücadele eden her iki ismin de sert zeminden kaynaklanan adale sakatlığıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Sergen Hoca Zemini İdarecilere Şikayet Etti

Maçta Dorukhan’ın adalesine kramp girerken, Larin sağ arka üst adalesinde problem yaşamıştı. Oğuzhan ise maç sonrası, “Beton gibi zeminde oynadık ve Cenk sakatlandı. Isıtma varsa neden çalıştırılmadı?” ifadelerini kullanmıştı. Bu arada Sergen Yalçın’ın, Kasımpaşa maçından sonra da zeminle ilgili yöneticilere şikayette bulunduğu öğrenildi. Başarılı hocanın, Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki çimlerin çok uzun olmasıyla ilgili şikayetini dile getirdiği kaydedildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki