Cenk Tosun'un Kader Günü 11 Aralık!

Şampiyonlar Ligi’nde son 16’yı büyük ölçüde garantileyen siyah-beyazlılar; Barça, PSG, R.Madrid ve Manchester City’den biri çıkmazsa, Cenk Tosun’u devre arası satmayacak.
Haberin yayılanma tarihi:12 Kasım 2017, Pazar

Beşiktaş'ta, Avrupa futbolunun ara transferde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Cenk Tosun'la ilgili kararın, 11 Aralık'tan sonra verileceği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman her fırsatta "Cenk Tosun için 20 milyon euro yetmez" diyerek piyasayı kızıştırırken; diğer yöneticiler ise Tosun Paşa'nın Ocak ayında satılmasının gündemde olmadığını üzerine basa basa açıklıyor. Tüm bu açıklamalara rağmen Cenk Tosun için beklenen tarihin 11 Aralık olduğu ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi'nde 16 turuna katılmayı neredeyse garantileyen Siyah-Beyazlılarda yönetim, İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılacak kura çekiminde eşleşecekleri takıma göre Cenk Tosun'u satıp satmamaya karar verecek.

Yönetimin fikri şu an için Barcelona, Real Madrid, PSG ve Manchester City gibi zorlu ekiplerden birisinin bir sonraki turda rakip olarak çıkmaması durumunda Cenk Tosun'u satmamak. Yönetim, bu takımlardan daha güçsüz takımlarla eşleşilmesi durumunda çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki