Cenk ve Oğuzhan Kararı!

Milli araya moralli giren Beşiktaş'ta yönetimin devre arası ve sezon sonu için transfer çalışmaları da devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2017, Perşembe

Henüz sözleşme uzatılmayan Oğuzhan için devre arası gelecek teklifler de değerlendirilebilir.  

Milli takımlar arası öncesinde ligde aldığı galibiyetlerle yükselişe geçen Beşiktaş'ta yönetim de hem devre arası için hem de gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yönetici Metin Albayrak ile Güney Amerika'ya giderek birçok futbolcu seyreden başkan Fikret Orman, belirlediği 4 futbolcu için yeniden Brezilya'ya giderek araştırmalarına devam edecek.

Belirlenen oyuncuların özel yaşantılarından antrenman performanslarına kadar her konuda incelemeler yapacak olan Orman, Şenol güneş ile görüşerek oyuncular hakkında karar verecek.

Sezon başında ön protokol yapılarak takıma kazandırılan Domagoj Vida'nın devre arasında takıma katılacak olması defans için yeterli rekabeti oluşturacak. Siyah beyazlılar bu bölgeye transfer planlaması yapmıyor.

Ayrıca yine sezon başında Cenk Tosun'a Premier League'den ciddi teklifler gelmiş, ancak ödeme planında anlaşılamadığı için transfer gerçekleşmemişti. Devre arasında da golcü oyuncuya Crystal Palace'den teklif geleceği, ancak yönetimin Cenk'i sezon ortasında göndermeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

Öte yandan sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup ile de sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Arsenal'in Oğzuhan'ın  bonservisinde yüzde 30'luk pay sahibi olması ve yıldız oyuncuya birçok teklifin gelmesi yönetimin kafasını karıştırmış durumda. 

Şuan için devre arasında Oğuzhan'ı satmak gibi bir planlaması olmayan Beşiktaş'ta astronomik bir teklifin gelmesi durumunda değerlendirmeye alınacağı da gelen bilgiler arasında.

Beinsports

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki