Cenk Yoksa Origi Gelsin!

Ara transferda Cenk Tosun'un renklerine katmak isteyen Kara Kartal, Liverpool'da gözden çıkartılan Divock Origi için harekete geçecek...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ekim 2018, Pazar

Beşiktaş'ta, gözler ara transfer döneminde yapılacak olan forvet takviyesine çevrilmiş durumda.

Negredo'nun ayrılmasının ardından bu bölgedeki boşluğu doldurmakta zorlanan Siyah-Beyazlılar Ocak ayında kaliteli bir santrfor alarak ikinci yarıda gol yollarında sıkıntı yaşamak istemiyor.

Listesine her gün yeni bir isim eklenen Siyah-Beyazlı yöneticiler de bu oyuncular üzerinde araştırmalarını yapıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Everton'a gönderilen Cenk Tosun hâlâ bir numarada. Ama transferi zor, çünkü Everton cephesinden henüz, "Satıyoruz, kiralıyoruz, takım arıyoruz" şeklinde bir açıklama gelmedi.

B PLANI HAZIRLANDI

Bu nedenle "B Planları" üzerinde de çalışmalar var.

Sezon başında Alman file bekçisi Karius'u kiralık olarak renklerine katan Siyah-Beyazlılar, şimdi de son gün sürprizi olarak Divock Origi için teknik direktör Güneş'in raporunu bekliyor. İngiliz ekibinde rezevr takıma gönderilen genç forvet, özellikleriyle Ada'ya giden Cenk Tosun'a benziyor.

RAKAMLARLA ORIGI

Origi, Liverpool formasıyla bugüne kadar 77 maçta 21 gol atarken, 7 kez de asist yaptı. Belçikalı yıldız, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Wolfsburg'ta ise 36 maçta 7 gol atarken, 2 de gol pası verdi.

Fotomaç

Etiketler: Origi   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki