CHP’de Belirleyici Kulüp Başkanları Mı?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde il ve ilçe örgütleri aday belirleme süreçlerinde genel merkezin kendilerinin sesine kulak vermesini beklerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok gizli bir toplantı ile İstanbul’un ilçe belediye başkanı adaylarını belirledi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2018, Cumartesi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile İstanbul’da herkesten gizli buluştu.

Bu buluşmada Kadıköy, Beşiktaş, Ataşehir ve Bakırköy Belediye Başkanı Adayları belirlendi. Bu buluşmanın en önemli tarafı ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun toplantıya alınmamasıydı.

Toplantıda BJK Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı’nın kendilerine özel imkanlar sağladığını bu nedenle de Bülent Kerimoğlu’nun tekrar aday gösterilmesini isterken, Beşiktaş’a da BJK Yönetim Kurulu Üyesi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu istediklerini belirtti. 

FB Başkanı Ali Koç ise, Kadıköy’e eski belediye başkanı Selami Öztürk’ün tekrar aday yapılması gerektiği ve Ataşehir’de de kesinlikle Battal İlgezdi’yi istemediklerini söyledi. 

Çok gizli tutulan bu toplantıda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun iki kulüp başkanına sözler verdiği ve önümüzdeki günlerde bu isimleri açıklayacağı iddia edildi. 

Altiokhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki