Christoph Daum ''Beşiktaş Daha Şanslı!''

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih ile oynanan maçı değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2018, Perşembe

"Beşiktaş hayal kırıklığı yarattı"

Her şey çok iyi. Tabii Beşiktaş'ın Bayern Münih'e farklı kaybetmesi dışında. Beşiktaş'ın ortaya koyduğu futbol benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bir önceki turda çok iyi bir performansı vardı ama Bayern Münih karşısında bu oyunu beni şaşırttı.

Vida'nın kırmızı kartı maçı nasıl etkiledi?

11'e 11 oynansaydı farklı olurdu. Bu seviyelerde 1 oyuncu çok fark ederdi ama Beşiktaş'ın savunmayı daha ileride kurması gerekiyordu. Böylece daha organize bir Beşiktaş izleyebilirdik. 11 kişiyken de organizasyon problemleri vardı diyebiliriz.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini kim kazanır?

Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi her türlü sonuca açık bence. Takımların sakin kalması maçta belirleyici olacaktır. Beşiktaş oyunun kontrolünü elinde tutarsa şanslı olacağını düşünüyorum.

"Fenerbahçe için 1 puan kötü olmaz"

Bu derbi Fenerbahçe için çok önemli ve iyi bir yerde bulunuyor. Beşiktaş derbide kazanmak zorunda. Fenerbahçe ise 1 puanla dönse bile kötü olmaz.

"Aykut Kocaman'ın yaptıkları ortada"

Kağıt üzerinde Fenerbahçe bu yarışın içinde. Aykut Kocaman başarılı bir teknik direktör ve şu ana kadar yaptıkları ortada.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki