ÇİFT FORVETE DÖNÜŞ!

Siyah beyazlı teknik adam, Gaziantep maçının ardından Belçikalı yıldızdan daha fazla yararlanmak için formül arayışlarına başladı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2022, Pazartesi

Önder Karaveli Gaziantep Maçı Sonrası Batshuayi Gol Attığı İçin Çok Mutlu Olduklarını İfade Etmişti

Karaveli, yıldız forvetten daha fazla yararlanmak için formül arayışlarına başladı. Önder hocanın kafasındaki ilk plan çift forvetli bir sistem. Gelecek haftalarda hücumda Larin-Batshuayi ikilisini denemeyi planlayan Karaveli, Kanadalı oyuncuyu yardımcı forvet gibi kullanacak. Sezon geri kalanında Batshuayi'den patlama bekleyen deneyimli hoca, antrenmanlarda da son vuruş çalışması yaptırıyor.

Güven Yalçın’ın Menajerinden Sözleşme Açıklaması

Süper Lig 'de bu sezon Beşiktaş formasıyla aldığı süreleri daha iyi değerlendiren Güven Yalçın'ın geleceği şimdiden merak konusu oldu. Güven Yalçın’ın menaceri Ersin Akan, Fanatik’e konuştu. Akan, “Önceliğimiz her zaman Beşiktaş. Beşiktaş’la görüşmeden hiç kimseyle görüşmem. Güven de kendisini burada iyi hissediyor. Bu hafta Beşiktaşlı yöneticilerle yeni sözleşme konusunu görüşeceğiz” dedi. Güven Yalçın bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 17 maça çıktı ve 4 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki