Çin Seyahati Avrupa Ligi'ne Takıldı!

Sezonu 5-1'lik Sivasspor zaferiyle kapatan ancak Fenerbahçe ve Başakşehir'in puan kaybı yaşamaması dolayısıyla ligi 4. sırada bitiren Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan itibaren katılacak.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2018, Salı

Yeni sezonu rakiplerine göre daha erken açmak zorunda kalacak olan Siyah Beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, milli takımlarda olan oyuncular dışındaki futbolcuların 25 Haziran'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde hazır olmalarını istedi. 

Sezonu İstanbul'da açtıktan sonra yurt dışı kampına gidecek olan Beşiktaş'ta Güneş'in çok sıcak bakmadığı Çin kampı fikstürdeki yoğunluk nedeniyle rafa kalktı. Siyah beyazlılar 10 gün Slovakya planlıyor. Ayrıca ön elemede çıkacak takıma göre Avusturya kampının tarihi de netlik kazanacak.

Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki ilk maçını 26 Temmuz'da oynayacak olan Şenol Güneş'in öğrencilerinin gruplara kalabilmesi için 3 tur geçmesi gerekiyor.

57 bin puanlı siyah beyazlılar, 19 Haziran'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek 2. tur kurasına seribaşı olarak girecek. Beşiktaş, Sevilla'nın ardından en yüksek puana sahip 2. seribaşı takım konumunda bulunuyor.

Beşiktaş'ın bu turdaki muhtemel rakipleri arasında Dinamo Tiflis, Vitorul Constanta, Gornİk Zarbre, AIK Stockholm, Aberdeen, Hacken, Slavia Sofİa, Neftchİ Bakü, Ventspİls, Dinamo Brest, Tobol, Almaty gibi takımlar bulunuyor.

Bu arada özellikle forvet bölgesine oyuncu arayışında olan siyah beyazlı ekipte devre arasında transfer edilen Cyle Larin'ın performansı teknik heyeti oldukça memnun etti. Ligi 4 golle kapatan Kanadalı oyuncunun gelecek sezon kiralık gönderilmesi gündemdeydi. Ancak son haftalardaki performansıyla Larin'in takımda kalmasının kesinleştiği bildirildi.

Beinspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki