"Çok İyi Bir Kamp Dönemi Geçirdik"

Baş Antrenör Ufuk Sarıca, Beşiktaş Sompo Japan'ın sezon öncesi hazırlıklarını Bjk internet sitesine değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:20 Eylül 2016, Salı

2015-2016 sezonu çalışmalarına 15 Ağustos'ta İstanbul'da başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ardından Belgrad, Slovenya ve Antalya'da yaptığı kamp çalışmaları ve maçlarla hazırlıklarını sürdürdü.

Baş Antrenör Ufuk Sarıca geride kalan kamp dönemi ve yapılan hazırlık maçlarının ardından siyah-beyazlıların son durumunu internet sitemize şu şekilde değerlendirdi;

"Çok iyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdik. Slovenya ve Antalya’da verimli antrenmanlar yaptık , çok sert hazırlık maçları oynadık. Antalya’da yaptığımız maçlar çalıştıklarımızı uygulama açısından bizim için çok faydalı oldu. Bu maçlarda,sonuçlar kadar ortaya koyduğumuz oyun ve kazanma hırsı da bizim için önemli unsurlar oldu."

"11 yeni oyuncudan oluşan bir takım olarak 3.5-4 haftada katettiğimiz mesafe oldukça sevindirici.Oyuncularımızın iyi niyetli ve istekli olmaları bu durumun en önemli etkeniydi."

"Bireysel performanslardan genel olarak memnunum. Saha kenarında ve dışarıda oluşan atmosfer çok güzel ama sahanın içinde birbirimizi tanıma konusunda biraz daha süreye ihtiyacımız var."

"Hazırlık maçlarının bazılarının hemen başında ciddi şekilde geriye düştük ama 11 yeni oyuncudan oluşan bir kadronun bu durumları yaşaması beklediğim bir süreç. Hazırlık maçlarının asıl amaçlarından biri de maç içinde doğabilecek bu tür durumları ve takımın bunlara olan reaksiyonunu görmektir. Geriye düştüğümüz 3 maçın 2’sini kazanmasını bildik. Reaksiyondan ve kazanma hırsından memnunum. Zaman içerisinde oyunumuzu olgunlaştırarak bu tür durumların yaşanmasının önüne geçeceğiz. Beşiktaş Sompo Japan ile anlaştığım ilk anda; Son topa kadar mücadele eden, her maçı kazanmaya aday bir takım yaratacağımızı söylemiştim ve bu yolda ilerliyoruz."

"Uzun rotasyonu için oyuncu arayışımız var. İstediğimiz özelliklerde bir oyuncuyu kadromuza kattıktan sonra daha güçlü bir takım olacağız."

"Sezon başından itibaren bizimle çalışan genç basketbolcularımız Enes Berkay Taşkıran ve Ömer Utku Al’ı gelişimlerini daha iyi sürdürebilmeleri için daha çok süre alabilecekleri bir takıma kiralamak istiyoruz. Bazı kulüplerin bu doğrultuda oyuncularımıza talepleri var. Bu konuyla şube yönetimimiz ilgileniyor ve son kararı onlar verecek."

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki