Cyle Larin ''Bana Güvenin!''

Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, Slovakya’da devam eden kampta önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:05 Temmuz 2018, Perşembe

İşte o açıklamalar

Oyuncularımızın birçoğu burada bizimle birlikte. Hala aramıza katılacak olan arkadaşlarımız var. Dünya Kupası’nda mücadele eden arkadaşlarımız var. İstanbul’da ilk hazırlık dönemi gibiydi. Adaptasyon dönemiydi. Burada da artık ciddi şekilde başladık. Yoğunluk giderek yükseliyor. Şimdiye kadar gayet iyi gidiyordedi.

Yeni sezona hazır girmek için önceden çalışmaya başladığını ve ekstra çalışmalar yaptığını kaydeden Kanadalı golcü, kendisinin gol attığında tüm takım arkadaşlarının da sevindiğini belirterek...

“Arkadaşlarım gerçekten ben gol attığımda en az benim kadar seviniyorlar. Çünkü antrenmanda çalıştığımı, bu çalışmamın karşılığını almaya çalıştığımı biliyorlar. Golü attığımda da birlikte kutluyoruz. Gayet güzel bir ilişki var” diye konuştu.

Çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim

''İlk onbirde daha fazla forma şansı alabilmek için elimden geleni yapacağım. Burada önemli olan şey şu, bir maçta iki maçta gol atmak değil formayı aldığımda o devamlılığı gösterip takıma sürekli olarak katkı yapmam gerekiyor. Bu taraftarlar için önemli, takım için önemli, kulüp için önemli. Bu da, çok sıkı bir şekilde çalışmaktan geçiyor” diye cevap verdi.

Cyle Larin’den Şenol Güneş’e övgüler

Şenol Güneş’in kendi gelişiminde büyük pay sahibi olduğunu aktaran Kanadalı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabii ki de ilk geldiğimde benim için çok kolay değildi. Çünkü Amerika’dan sonra burası çok farklı bir futbol kültürü, farklı bir futbol ülkesi. Hoca gerçekten bana çok yardımcı oldu. Özgüvenimi yüksek tutmam için benimle sürekli olarak iletişim kurdu. Antrenmanda, antrenman dışında sürekli çalışmalar yaptırdı ve şu ana kadar gerçekten bana katkısı çok oldu.  

BjkTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki