CYLE LARİN KAFALARI KARIŞTIRDI!

Sezon başında Zulte Waregem'e kiralanan Cyle Larin'in geleceği merak konusu oldu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2020, Çarşamba

Orlando City'de 192 bin dolara oynayan Larin, Beşiktaş'tan yarım sezon için 750 bin Euro, sonraki sezonlar içinse yıllık 1 Milyon 250 Bin Euro' ya 4.5 yıllık imza attı.

Beklentileri karşılamaktan uzak kalan oyuncu, bu sezon başında Belçika ekiplerinden Waregem'e 2.5 Milyon Euro'ya satın alınma opsiyonuyla kiralık gönderildi. Anlaşmaya göre Belçika kulübü Larin'in yıllık ücretinin sadece 250 bin Euro'sunu üstlendi, 1 milyonunu ise Beşiktaş ödemeye devam etti.

TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTEMİYOR

Waregem, Koronavirüs (corona virüs Covid-19) nedeniyle futbola da darbe vurunca satın alma opsiyonunu kullanmayacağını bildirip, Larin'i geri yolladı. Larin de artık Türkiye'de oynamak istemediğini söyledi. Geriye kalan iki sezon için toplam 2.5 Milyon Euro alacağı bulunan Larin, yönetimden 1.2 Milyon Euro istedi. Bu talep Siyah Beyazlı yönetimin kafasını karıştırdı!

PARADAN NEDEN VAZGEÇİYORSUN?

İyi performans ortaya koyduğu için sezon ortasında Zulte Waregem'in satın alma opsiyonunu hemen devreye sokmak istese de Larin, kabul etmedi çünkü Beşiktaş'taki kazancının dörtte biri önerilmişti kendisine. Larin'in, Beşiktaş'a dönmek yerine, parasının yarısından vazgeçmek istemesiyse yönetimde şüphe uyandırdı.

Yönetim, Kanadalı'nın Belçika kulübüyle danışıklı bir dövüş içine girmiş olabileceğini düşünerek, "İki sezonda Beşiktaş'tan 2.5 Milyon Euro alacakken yarısından vazgeçiyorsun. Yoksa gerçek hak edişin bu mu? Bu şartlarda yıllık 1 Milyon 250 Bin Euro'yu nereden kazanacaksın? Gitmek istiyorsan bonservis bedelini getir" diyerek, şimdilik rest çekti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki