“DAHA PES ETMEDİK!”

Milli ara öncesi sakatlıklarla birlikte gelen önemli eksiklerle inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş'ta karamsar bir durum yok...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ekim 2021, Pazartesi

Asbaşkan Emre Kocadağ Yaptığı Açıklamada Yeniden Çıkışa Geçeceklerini Söyledi

Kocadağ, açıklamalarda bulunarak, "Geçen sezonun ilk bölümünde bazı sıkıntılar yaşamıştık ama sonrasında neler yaptığımızı herkes gördü. Sergen Hoca’ya ve takımımıza güveniyoruz, yine başaracağız" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

“Son yıllarda benzerine zor rastlayacağımız bir durum yaşadık. Birçok futbolcumuz sakatlandı ve hastalandı tam kadro olmakta zorlandık. Geçen sezonun ilk bölümünde de kayıplarımız olmuştu ama sonunda şampiyon olduk. Kimsenin şüphesi olmasın, yine yaparız” dedi.

“DAHA PES ETMEDİK”

Teknik Direktör Sergen Yalçın ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Kocadağ, “Hocamızın sakatların iyileşmesiyle yüzü gülüyor. Başakşehir maçıyla birlikte birçok önemli isim dönecek. Üst üste galibiyetlerle zirveye yeniden oturacağız” diye konuştu. Siyah-Beyazlı yönetici, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste oynanacak Sporting maçlarını da kazanarak son karşılaşmaya kadar gruptan çıkma şanslarını zorlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki