Defansif Değil Ofansif!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Şenol Güneş dönemindeki gibi önde basan, hücum karakterli bir oyun formatı kullanacak...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2019, Pazartesi

Savunma ağırlıklı bir futbol düşünmeyen deneyimli hoca, hazırlık sürecinde yeni sistemi takıma ezberletecek.

Medipol Bayakşehir’de elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği oyuncularla herkesin takdirini toplayan Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta daha farklı bir oyun formatı kullanacak. Deneyimli teknik adamın, kadrodaki hücum futbolcularının nitelikleri nedeniyle, Şenol Güneş döneminde olduğu gibi önde basan ve ofansif oynayan bir takım ortaya çıkarmayı planladığı bildirildi.

Savunma Önde Kurulacak

Ricardo Quaresma ve Jeremain Lens’in takımda kalması halinde Burak Yılmaz, Güven Yalçın ve Adem Ljajic’in yanı sıra alınacak yeni oyuncularla birlikte Medipol Başakşehir’den daha ofansif bir kadroya kavuşacak olan Abdullah Avcı, savunmayı da önde kurmayı planlıyor. Beşiktaş gibi hücum karakterli bir takıma savunma futbolu oynatmanın gerçekçi bir adım olmadığını bilen Avcı, siyah-beyazlı takımın pas yüzdesini de arttırmaya çalışacak. Bu durum için orta sahaya oyunu çift yönlü oynayabilen bir futbolcu transfer etmeye çalışan yönetim, bir ya da iki tane kanat oyuncusu da alacak.

Beşiktaş’ın yeni oyun sistemini kamptaki antrenmanlarda takıma aşılamaya çalışacak olan teknik patron Abdullah Avcı, yaz döneminde mümkün olabildiği kadar hazırlık maçı ayarlanmasını istedi. UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan katılacak olmaları nedeniyle fikstür konusunda sıkışıklık yaşamayan deneyimli teknik adamın hazırlık maçlarında sistemi oturtmaya çalışacağı ve tüm oyunculardan yararlanmak istediği de ifade edildi.

Serdar SARIDAĞ / Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki