Demir Pençeli Kartallar Galip

Beşiktaş RMK Marine Takımı, Euroleague 1 A Grubu ikinci maçında Le Cannet ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar maçı 74-50 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2016, Cumartesi

Maça tempolu giren taraf Beşktaş RMK Marine oldu. Çeyreğin başından kontrolü ele Beşiktaş forvet Cem Gezinci’nin performansıyla öne fırladı. Beşiktaş ilk çeyreği 19-10 önde tamamladı.

Siyah-beyazlılar 2. çeyreğe de ritimli başladı ve hücumda üretmeye devam etti. 2. çeyrek itibariyle devreye Ferit Gümüş girdi. İlk yarının son bölümünde oyunu kontrol eden Beşiktaş soyunma odasına 37-21 üstünlükle gitti.

Beşiktaş RMK Marine 3. çeyreğin başında tempo bulmakta zorlandı. Çeyrek boyunca dengede bir oyun vardı. Beşiktaş bu çeyrekte rolantide bir oyun sergiledi. Siyah-beyazlılar final periyoduna 52-37 üstünlükle girdi.

Beşiktaş final periyoduna tempo yükselterek girdi ve arka arkaya bulduğu isabetlerle sayı farkını açtı. Siyah-beyazlılar son çeyrek itibariyle oyunu ve tempoyu kontrol ederek rakibini domine etti. Beşiktaş karşılaşmayı 74-50 kazandı.

Beşiktaş'ta; Cem Gezinci 19 sayı, 15 ribaundla, Ferit Gümüş 16 sayı, 11 ribaundla, Bülent Yılmaz ise 10 sayı, 2 ribaundla galibiyeti getiren isimler oldular.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki