Denys Boyko'dan Flaş Beşiktaş Açıklaması!

Beşiktaş'ın devre arasında Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko, Ukrayna basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:15 Nisan 2018, Pazar

Kulüp dergisine konuşan Ukraynalı file bekçisi, sezon sonunda hangi takımda oynamak istediğiyle ilgili soruya şu şekilde cevap verdi:

"Umarım Beşiktaş, beni satmak konusunda ılımlı davranır. Eğer bana güvenmiyorlarsa buna uygun davranmalılar'' 

Şu an Beşiktaş'ın sürekli oynayan bir kalecisi var.

Yabancı kuralına göre de kadroda Türk pasaportuna sahip bir kaleci olmak zorunda. Dolayısıyla iki yabancı kaleciye sahip olmalarının hiçbir anlamı yok. Bence beni satmak, Beşiktaş için daha kârlı olacaktır. Dolayısıyla Beşiktaş ve Dinamo Kiev'in bu konuda anlaşacağını düşünüyorum. Bu, sadece benim değil, her iki kulübün de arzusu. Dolayısıyla Beşiktaş'ın benim için istediği bonservis bedelinin düşük olmasını bekliyorum.'' dedi.

Denys Boyko, 2015-16 sezonunun devre arasında Dnipro'dan 3,3 Milyon Euroluk bir bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olmuştu.

1.97 boyundaki file bekçisi Siyah Beyazlılar'da gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmış ve Malaga'ya kiralanmıştı. Malaga'dan Beşiktaş'a döndükten sonra yarım sezon Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Boyko, en sonunda altyapısından yetiştiği Dinamo Kiev'in yolunu tuttu.

Ukraynalı file bekçisi, yeni takımında yediği hatalı gollerle de adından sıkça söz ettirdi. Boyko, Kiev formasıyla çıktığı 10 maçta kalesinde 9 gol gördü.

Fanatik

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki