Deplasmanda Yine Kayıp!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2017, Pazar

BEŞİKTAŞ hızlı ve kararlı bir başlangıç yaptı. Ancak Fabri’nin hatasıyla kalesinde golü gördü. 

Sivas’ın golünün ardından maçı tek kaleye dönüştüren siyah-beyazlılar, rakip ceza sahasına adeta çullandı. Kaleci Tolgahan’ın iyi oyunu, Ziya’nın kritik müdahaleleri, zaman zaman da doğru adrese ulaşmayan final pasları kalabalık savunmayı açmak için yeterli olmadı.

BEŞİKTAŞ kapanan takımlara karşı bocalıyor. Çünkü sadece kenar ortalarıyla pozisyon arıyor. Quaresma iyi hoş da sadece orta yapmak yetmiyor. Deplasman maçlarında golü ve asisti yok. Ayrıca 40’tan fazla orta yapacaksınız, 15 korner kullanacaksınız ve yüksek toplarda stoperin üzerinden çıkıp vurabilecek santrforu 45’te oyundan alacaksınız. Şenol Hoca sanıyorum “Keşke Negredo’yu bu kadar erken çıkarmasaydım” demiştir. 

ŞAMPİYONLUK ÇOK ZOR

AVRUPA’NIN en golcü, üst düzey takımlarının hiçbiri orta yaparak hücum sonuçlandırmıyor. Merkezden savunma arasına ve arkasına koşular, 2’ye 1’ler, hücumda hareketlilik eksik. Tabii şunu da ekleyelim, Talisca’nın da performansı son derece yetersiz.

DURUM net bir şekilde ortada: Beşiktaş’ın deplasmanlardaki kazanma arzusu iç sahadakinden çok uzak. Nasıl olsa kazanırız duygusu çok tehlikeli. Dış sahada kayıp puan 15. 9 deplasman maçında sadece 3 galibiyet var. Kredisi kalmadı denilen haftalarda dahi Malatya, Kayseri ve Sivas’tan eli boş döndü.

AÇIK konuşalım, ligin ikinci yarısında rakipler çok hata yapmazsa veya Beşiktaş anormal bir performans sergilemezse bu kadar puan kaybıyla şampiyonluk çok zor.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki