Deplasmanda Yine Kayıp!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Şubat 2018, Cumartesi

BEŞİKTAŞ 12 deplasman maçında sadece 4 galibiyet aldı. 

Gereken kazanma kararlılığını gösteremiyor siyah-beyazlılar. İlk yarının büyük bölümünde Konya’dan üstün oynadılar. Bir şans golüyle öne geçtiler ancak 2’nci golü bulabilecek fırsatları değerlendiremediler. İlk yarıdaki özellikle Vagner Love’ın karşı karşıya kaçırdığı gol maçın kırılma anıydı.

45 dakika rakibine hiç pozisyon vermeyen Beşiktaş, 2’nci yarıda özellikle Talisca’nın sarı kartı sonrası Beşiktaş çok ciddi bir şekilde demoralize oldu.

Gole gittiğine mi yanmalı Brezilyalı? yoksa Fenerbahçe maçında cezalı olduğuna mı?

BEŞİKTAŞ, Konyaspor’un beraberlik golü sonrasında ise gereken reaksiyonu gösteremedi. Tolgay ve Vagner Love’un top kayıpları da Beşiktaş’ı olumsuz etkiledi. Şenol Güneş ne yapsa olmuyor. Deplasman sendromuna çözüm üretemiyor. Oyuncular kadrolar, formasyonlar değişiyor. Beşiktaş deplasmanda kazanamıyor.

ALPER ULUSOY FACİASI 

DÜN akşam maça hakem kararları fazlasıyla damga vurdu. Hatta sadece bu maça değil önümüzdeki hafta oynanacak derbiye de… Alper Ulusoy bu seviyede neden maç yönetiyor? Hangi vasıf ile? MHK’nin bunu izah etmesi lazım.

DAHA önce “Ayağa basan değil, basılanı” oyundan atan, son dakikada herkesin gördüğünü göremeyip elle alınıp atılan golü veren, hemen her maçta kötü yönetim gösteren Alper Ulusoy değil miydi? Bu hataları yapıyor olması inanın beni hiç şaşırtmıyor. Çünkü zaten futbolu yanlış yorumlayan yetersiz bir hakem Alper Ulusoy.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki