Derbi 3-0 Beşiktaş'ın Lehine Olmalıydı!

TFF eski yönetim kurulu üyesi Yaşar AŞÇIOĞLU, olaylı derbide çıkan kararın ardından çok önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2018, Cumartesi

TFF'nin kararını eleştiren Aşçıoğlu, "Türk futbolu böyle yönetilirse Türkiye 2024'ü unutur. 9 ay önce istifa etmeseydim. Derbi kararının ardından istifa ederdim" dedi.

'TFF, baskı altında kalıyor'

Sözlerine olaylı derbiden sonra alınan, 57. dakikadan sonra devam kararını değerlendirerek başlayan Yaşar Aşçıoğlu, "Burada bir şiddet var. Şiddet mi önemli, şiddetin gücü mü? Burada ceza gerektirecek hareketler var, bundan dolayı maç tatil edildi. Bana göre adaletli bir davranış değil. TFF, adalet duygusundan mahrum yönetilmeye devam ediyor. İyi ki istifa ettim. Ben 9 ay önce istifa etmeseydim, bu karardan sonra istifa ederdim. TFF, baskı altında kalıyor. Türk futbolu iyi temsil edilemiyorsa ve yurt dışında da başarılı değilse federasyonun değişmesi yönünde bir tutum sergileyelim. Yapılacak olan bu" dedi.

'Sonuç; maç 3-0 Beşiktaş'ın lehine olmalıydı'

Son yaşanan olayların Türk futboluna bir şey kazandırmayacağını belirten Aşçıoğlu, "Fenerbahçe çok güzide bir kulübümüz. Ben Trabzonsporlu olarak Fenerbahçe'ye her zaman saygı duyuyorum. Birisi çıkıyor. Bu kişi Aziz Yıldırım. Şenol Güneş ve Beşiktaş camiasını yerden yere vuruyor. Bu tutumlar, Türk futboluna bir şey kazandırmaz. Trabzonspor - Sivasspor maçında da aynı benzer bir durum oldu. Maç tatil edildi. Maç devam edilir kararı alındı, Sivasspor tahkime başvurdu ve maçı hükmen kazandı. Burada sonuç; maç 3-0 Beşiktaş'ın lehine olmalıydı" ifadelerini kullandı.

'Türk futbolu böyle yönetilirse, Türkiye 2024'ü unutur'

Aşcıoğlu, "Mahmut Uslu, bir Fenerbahçe maçında yanımızda bizlere hakaret ediyor. Gözlemciden raporu istedim. O hakaret yoktu. Sordum, 'duymadım' dediler. Türk futbolu böyle yönetilirse, Türkiye 2024'ü unutur" açıklamasında bulundu.  

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki