DERBİ ATEŞİ YANDI!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren derbiye iki takım da iddialı hazırlanırken, iki ekibin şu ana kadarki istatistikleri hafta sonu oynanacak dev karşılaşmaya ışık tutacak gibi görünüyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Kasım 2022, Perşembe

KARTAL'IN KAFASI ÇALIŞIYOR!

Beşiktaş, attığı 5 kafa golüyle ligin en iyi ikinci takımı olarak öne çıkıyor. Galatasaray bu değerde sadece 1 kez ağları havalandırabildi. Kartal'da Muleka 3, Weghorst da 2 gol attı.

KULÜBE KATKILARI ZAYIF

Yedek kulübesinden skor üretme konusunda iki ekip de istediği katkıları alamadı. Beşiktaş 4 kez (1 gol-3 asist) tabelayı değiştirirken, Galatasaray'da bu rakam 5 (4 gol-1 asist) oldu.

BEŞİKTAŞ İLK YARIDA ATIYOR

Ligin en çok gol atan ikinci takımı (25) olan Beşiktaş; 17'sini ilk devrede ağlara yolladı. 31-45 arasında ise 7 gol atmayı başardı. Galatasaray bulduğu 14 golün 5'ini son 15 dakikada filelere gönderdi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN DERBİ MESAİSİ

Şenol Güneş, ilk olarak takımın kırılganlığını ve mental yorgunluğunu üzerlerinden atmak için büyük çaba sarf etti. Oyuncuları ile çok az idman yapabilen Güneş, her futbolcuyla ya idman içinde ya da saha dışında bire bir görüşmelerde bulundu. Cenk Tosun, Gedson, Weghorst gibi isimleri küçük dokunuşlarla kendine getiren Güneş; Rosier, Muleka ve Masuaku'yla da yakın temasta.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in derbi öncesi odaklandığı ana konu ise takım savunması. Orta saha ve savunma dörtlüsünün performansını yükseltmek isteyen Güneş, oyuncuların bu haftaya kadar alıştığı ezberleri değiştirmeyi planlıyor. Öncelikle beklerin performansını yükseltmenin takımı yukarı çekeceğini düşünen 70 yaşındaki hoca; alan savunması, topla çıkış, savunmaya dönüşler ve duran toplar gibi konular üzerine yoğun mesai harcıyor.

DERBİDE KALE MERT'İN

Siyah-Beyazlılarda uzun sakatlığının ardından bu sezon ilk kez şans bulan Mert Günok, Ümraniyespor maçında kalesinde iki gol gördü. Ancak Güneş'in yenilen gollerde Mert'e hata bulmadığı, tecrübeli ismi derbide de sahaya süreceği belirtildi.

DELE ALLİ KULÜBEYE REDMOND SAHAYA

Ümraniye karşısında Dele Alli'yi hücumun sol önünde değerlendiren ama istediği verimi alamayan Güneş'in, ikinci yarıda şans tanıdığı ve 1 asistle maçı tamamlayan Redmond'ın performansını beğendiği kaydedildi. İngiliz futbolcu, geldiğinden bu yana en iyi oyununu ortaya koyarken Galatasaray karşısında da Dele Alli'nin yerine 11'e en yakın aday konumunda.

Ajansspor

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki