Derbi Hazırlıkları Başladı!

Tesislerde kampa giren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin maçlarını izliyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2019, Pazartesi

Oyuncularına, uyarılar yapmaya da başlayan usta hocanın amacı galibiyet serisinin sürmesi.

Beşiktaş'ta gelecek hafta pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe için düğmeye çoktan basıldı. Sezonun ikinci yarısına hızlı başlayarak 5 maçta 4 galibiyet alan Siyah-Beyazlıların hedefinde seriyi sürdürmek var.

Bu doğrultuda çalışmalara start veren teknik direktör Şenol Güneş de tesislerde adeta kamp kurdu. Usta çalıştırıcının sarı-lacivertli takımın oynadığı maçları izleyerek rakibin hücum ve defans organizasyonları hakkında not aldığı ifade edilirken, bugün start alacak antrenmanlarda taktik çalışmalara geçeceği bildirildi.

KAGAWA VE DORUKHAN'A ÖZEL İLGİ

Talebelerine 1 gün izin veren Güneş'in derbi için motivasyon konuşmalarına da başladığı ve "Çıkıp sadece işimizi yapalım. Aynı duygu ve düşünceyle. Başkan arkamızda, camia bizi seviyor. Taraftarın sevgisi tarif edilemez. Sabırlı olacağız, inatçı olacağız, en önemlisi de akıllı olacağız. Bu çıkışımızı devam ettireceğiz" dediği ifade edildi.

Öte yandan bazı isimlerle yakından ilgilenen tecrübeli teknik adamın, yardımcısı Guti'den Kagawa, Dorukhan gibi oyuncuları özel olarak derbiye hazırlamasını istediği kaydedildi.

DERBİ İÇİN PRİM PAKEDİ HAZIR

Prim uygulamasını kaldırmasına rağmen bazı derbilerde bu kuralını bozan yönetimin, Fenerbahçe derbisi için özel bir prim düşündüğü belirtildi. Üst üste galibiyetlerin gelmesi ve ligin 2. yarısında müthiş bir performansı sergilenmesi nedeniyle, yönetimin paket bir prim hazırlığı içine girdiği öğrenildi.

MAÇI BİRLİKTE İZLEYECEKLER

Bu arada Beşiktaş'ın, perşembe günü oynanacak Zenit - Fenerbahçe maçının takım halinde izleneceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Zenit karşısında Vodafone Park'taki derbinin provasını yapacağını düşünen Güneş'in sarı-lacivertlilerin son durumunu bu maçta çok daha iyi görebilecekleri için böyle bir karar aldığı gelen haberler arasında.

TAKIM SENEYE GUTI'DE

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına ne zaman geçeceği tartışıladursun, İspanyol ve İtalyan medyası yardımcı hoca Guti'yi takımın başına getirdi bile.

İlk olarak AS gazetesinde çıkan tuttomercato'nun da desteklediği haberlere göre Guti'nin Güneş'in ayrılmasından sonra Beşiktaş'ın yeni hocası olacağı hatta bu kapsamda ekibini kurma çalışmalarına bile başladığı dile getirildi.

"Lopetegui'nin yerine Real Madrid'in başına geçemeyince, Beşiktaş başkanının 'Gelecek sezon takım senin' sözüyle İstanbul'a gitti" iddiasında bulunulan haberde ayrıca "Guti bu göreve hazır. Madrid'in alt yapısındaki genç isimleri de Beşiktaş'a götürecek" ifadeleri kullanıldı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki