Derbiye Doğru!

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk edecek.
Haberin yayılanma tarihi:23 Eylül 2018, Pazar

Ülker Stadyumu'nda saat 21:00'de başlayacak maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ile Aleks Taşcıoğlu üstlenecek.

Sarı-lacivertliler, ligde geride kalan 5 haftada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 6 puanla istenileni veremedi. Aynı periyotta Beşiktaş ise 10 puan topladı. UEFA Avrupa Ligi'nde de ilk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen Fenerbahçe'de tüm oklar teknik direktör Phillip Cocu'ya döndü.  Ali Koç'un büyük umutlar ile Aykut Kocaman'ın yerine getirdiği Hollandalı teknik adam, camianın umutsuzluğuna çare olamadı.

BEŞİKTAŞ 14 YILDIR KAZANAMIYOR

Siyah-Beyazlı ekip, lig maçlarında Kadıköy'deki son galibiyetini 17 Nisan 2005 yılında aldı. Türk futbol tarihine geçen ve hafızalardan silinmeyen karşılaşmada Beşiktaş rakibini 4-3 mağlup etmişti. Bu maçtan sonra oynanan 14 derbide ise Beşiktaş'ın galibiyeti bulunmuyor. 14 maçta Fenerbahçe 9 kez sahadan galip ayrılırken, 5 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

SON 6 DERBİDE 12 KIRMIZI KART

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda tansiyon bir hayli yüksek geçiyor. Son 6 derbide iki takım oyuncuları 12 kez kırmızı kart gördü. İki takımın Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarında sahaya çıktığı son 6 maçta toplamda 12 kez kırmızı kart çıkarken, bunların 6'sını Fenerbahçe, 6'sını ise Beşiktaş gördü.

Hürriyet

Etiketler: derbi   fb   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki