Derbiyi Bırak Avrupa'ya Bak!

Şenol Güneş, perşembe günü oynayacakları Sarpsborg mücadelesi öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:18 Eylül 2018, Salı

Güneş, “Avrupa’da önemli hedeflerimiz var. Şimdiden Fenerbahçe’yi düşünürsek yaşayacağımız motivasyon kaybı Sarpsborg maçını etkileyebilir” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe akşamı I Grubu ilk maçında Sarpsborg’u ağırlayacak olan Siyah- Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, takımını bu mücadeleye motive etmek için elinden geleni yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’de pazartesi günü Fenerbahçe’yle oynayacakları derbinin Sarpsborg karşılaşmasının önüne geçmesini engellemeye çalışan Güneş’in, bu doğrultuda dün oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.

Başarılı hocanın, dün Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idman öncesinde yıldızlarını yanına toplayıp, “Avrupa Ligi’nde yeni bir sayfa açıyoruz. Önemli hedeflerimiz var. Sarpsborg, kağıt üstünde grubumuzun en zayıf takımı olabilir. Ancak 90 dakika boyunca dikkatli olmalıyız. Şimdiden derbiyi düşünürsek yaşayacağımız bir motivasyon kaybı, ilk maçımızda bize kayıp yaşatabilir” dediği bildirildi.

Sarpsborg Moralsiz Geliyor

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Sarpsborg, Norveç Ligi’nde haftayı kayıpla kapattı. 22. hafta mücadelesinde önceki gün Sarpsborg Stadı’nda Odds BK’yı ağırlayan Geir Bakke’nin öğrencileri, rakibine 2-1 kaybetti. Konuk ekibin golleri Espen Ruud (2)’tan gelirken Saprsborg’un tek sayısını, Joachim Thomassen kaydetti.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki