Dersler Çıkarılmalı!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2018, Pazartesi

BEŞİKTAŞ dün Erzurum’da son yılların en kötü ilk 45 dakikasını oynadı.

Futbol adına hemen hemen hiçbir şey ortaya koyamayan Siyah-Beyazlılar devrede soyunma odasına 1-0’lık skorla gittiği için şanslıydı. ŞENOL Güneş ilginçtir dün kendisini diğer teknik adamlardan farklı kılan futbol değerlerini rafa kaldırdı. Savunmanın önünde Necip-Medel ikilisi ile başlayan siyah-beyazlılar, pas yapamadı, oyunu rakip yarı sahaya taşıyamadı. Bu ikili savunmanın önünde statik kaldı, oyuna hiç girmedi. Takım halinde alan daraltamayan Beşiktaş, ev sahibi Erzurumspor’a baskı yapamadığı gibi orta alanda kaybedilen her top pozisyon olarak geri döndü.

ACİL TAKVİYE!

2. yarıda daha kararlı ve silkinmiş olan Beşiktaş, devrenin başında gelen golle ‘Maçı kazanırım’ duygusunu ve güvenini de kazandı. 72. dakikadaki Lens-Necip değişikliğinin ardından da daha ofansif bir kurguyla sonuca gitmeyi başardı. QUARESMA ve Negredo dün kaliteleriyle; Medel, Gökhan ve Vida da mücadeleleriyle öne çıkan isimler oldu. Caner, Lens ve Tolgay da oyuna girdikten sonra katkı yaptılar.

AVRUPA Ligi’ndeki Linz ve Erzurum maçlarından çıkarılması gereken ciddi dersler var. Beşiktaş’ın oyun kurucu meziyetleri olan bir forvet arkasına ve bir kaleciye acil ihtiyacı var. Dün rakip Erzurumspor değil de daha güçlü bir rakip olsaydı maç ilk yarıda biterdi.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki