Devlet’e Yok Sarı Gökhan’a Var!

Beşiktaş’ın İl Spor Müdürlüğü ile yaptığı stat protokolün de, verdiği taahhütleri yerine getirmediği ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2016, Pazartesi

Beşiktaş’ın Vodafone Arena Stadında İl Spor Müdürlüğüne her maç,  protokol tribününden 157 bilet ve 2 loca tahsis edeceğine yaptığı protokol ile taahhüt etti. Protokol biletleri ve davetli listesini ilk maçta yer ayıran Beşiktaş yönetimi, tüm locaları sattığı için İl Spor müdürlüğüne 2 Adet locayı tahsis edemedi. 

İşte Ceo Gökhan Sarı’nın Locası

Beşiktaş yönetimi çok önceden tüm locaların satıldığını duyurmuştu. Ancak Beşiktaş Ceo’su Uğur Gökhan Sarı’nın bir locası olduğunu, Protokole yapılan açılış töreninde ortaya çıktı. Beşiktaş yönetiminin Profesyonel çalışanlarına Loca tahsis etmesi hiçbir şartta söz konusu değil.  Bu durumda Ceo Sarı’nın 120 Numaralı Locayı yalnızca, ücretini kulübe ödeyerek bir loca sahibi olabilir.

Tanju Çolak ‘’Beşiktaş ve Spor Müdürlüğü Protokolünü Gözlerimle Gördüm’’

Türkiye eski gol Krallarından Tanju Çolak yorumcu olarak katıldığı bir spor programında; ‘’Basında bu konuyu ilk ben gündeme getirdim.  Beşiktaş ile İl Spor Müdürlüğü arasında ki protokolü gözlerimle gördüm. Beşiktaş yönetimini en kısa zamanda bu konuyu çözmesi gerekiyor’’ diye konuştu.

Loca’nın Belgesi Nerede Gökhan Sarı?

Beşiktaş Kulübünde göreve başladığı günden bu yana, kongre üyeleri ve gazeteciler hakkında istihbarat yapan ve belgeler topladığı iddia edilen Ceo Uğur Gökhan Sarı’ya bizde Duyduk mu ve Medya Kartalı adına soruyoruz. 

Devlete dahi, tamamı satıldığı için verilemeyen 120 No’lu Loca şahsına tahsis mi edildi? Yoksa ücretini Beşiktaş’a ödedin mi? Yoksa Beşiktaş’ın Yüzbinlerce TL’si birçok kez olduğu gibi; Yöneticilere Sağlanan Ücret ve Menfaatler kalemine mi yazılacak?

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki