Diaby'den Beşiktaş İtirafı!

Diaby: "Kafamdaki soru işaretleri kalktı, iyi ki gelmişim"...
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2019, Cuma

Beşiktaş'ın son gün transferi Abdoulaye Diaby, Siyah-Beyazlı formayı giydiği için çok mutlu. Soru işaretlerine yanıt bulan futbolcu, Beşiktaş'ta kalmaya sıcak bakıyor. 

Bilmediği bir ülkeye geldiği için en başta önyargıları olan futbolcu, Siyah-Beyazlılardaki aile ortamını gördükten sonra fikrini değiştirmiş.

Diaby "İyi ki Gelmişim" 

Beşiktaş'ta kiralık olarak gelen Diaby'nin yakın çevresine, "İlk geldiğimde kafamda soru işaretleri vardı. Ama Beşiktaş'ta çok güzel bir ortam var. İyi ki gelmişim" dediği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın Kendisine Yaklaşımından Memnun

Öte yandan futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisine olan yaklaşımından memnun. Fransa doğumlu Malili futbolcu, Beşiktaş'ın da iyi yolda gittiği düşüncesinde.

Diaby, Beşiktaş'ta Kalacak Mı?

Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı futbolcu Beşiktaş'ta kalmaya sıcak bakıyor. Ayrıca futbolcunun menajeri de yaptığı açıklamada Diaby'nin Türkiye'de mutlu olduğunu ifade etti.

Diaby İçin Görüşme Sezon Sonuna Doğru

Diaby için sezon sonuna doğru Beşiktaş ile yeni bir görüşme yapılacak. Siyah-Beyazlılar, eğer futbolcunun performansından ve mali şartlarından memnun kalırsa imzalar atılacak.

Ajansspor

Etiketler: Diaby   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki