DİEGO COSTA'YA EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Diego Costa ile ilgili iddialar devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2021, Salı

Cagliari Diego Costa İle İlgileniyor

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Diego Costa ile Cagliari ciddi şekilde ilgileniyor. Futbolcunun transferi için görüşmeler devam ediyor.

Bologna'ya Önerildi Costa Veto Edildi

Sport İtalia'dan Alfredo Pedulla, golcü futbolcunun Bologna'ya önerildiğini ancak; Sinisa Mihajlovic tarafından futbolcunun reddedildiğini de öne sürdü.

En iyi teklifi veren Beşiktaş

Ayrıca haberde Beşiktaş'ın Diego Costa için en iyi teklifi yapan kulüp olduğu belirtildi. Siyah-beyazlıların bonuslarla birlikte 3.5 Milyon Euro'ya varan bir sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

İspanya Ve Brezilya'dan Talipliler

Hatırlanacağı üzere Diego Costa'nın Granada ve Brezilya'dan bir kulüple temasta olduğu gündeme gelmişti. Ancak; Granada bütçe problemi yaşamış ve oyuncuya 1.7 Milyon Euro dışında bir öneride bulunamayacağını iletmişti.

Beşiktaş Haber Bekliyor

Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, golcü futbolcuya teklifini sundu. Siyah-beyazlılar futbolcudan geri dönüş bekliyor. Ayrıca natif isimler üstünde de duruluyor. Diego Costa geride bıraktığımız günlerde yaptığı açıklamada, "Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Önümüzdeki haftalarda açıklayacağım" demişti.

Geçen Sezonki Performansı

Diego Costa geçen sezon 30 maçta 5 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Futbolcu kariyerinde Chelsea, Valladolid, Celta Vigo ve Braga takımlarında da oynamıştı.

Beşiktaş'tan 2 Yıllık Sözleşme Teklifi

Siyah-Beyazlıların Costa'ya senelik 3 Milyon Euro olmak üzere 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcunun bu teklife kısa süre içerisinde yanıt vermesi bekleniyor.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki