DİVAN KURULU SEÇİMLERİ ÖNCESİ SEVİYE YERLERDE!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ağustos 2019, Cuma

Yarın Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlık Seçimi Var

Seçim yaklaştıkça kimi kendi desteklediği aday kazansın diye, kimileri de koltuk kapabilmek için olmadık çirkinliklere başvuruyor. 

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Metin KEÇELİ, anlaşılmaz bir şekilde seviyeyi iyiden iyiye düşürdü.

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programına bağlanan Keçeli, aynen şu cümleleri kullandı.

‘’43 yıl önce, BJK’ya üye oldum. 20 sene, fiili yöneticilik yaptım. Beni üyelikten atamazsınız. Zekeriya Alp’i, Rahmi Koç’u atamazsınız. Birilerinin dolduruşu ile Şeref Nasır’ın aday olacağını düşünmüyordum. Köşesine çekilmeliydi.’’

KEÇELİ’Yİ, ALP’İ, KOÇ’UN ATILMASINI SEBEP OLAN ÖNERGEYİ ATIF KEÇECİ VERDİ, FİKRET ORMAN YÖNETİMİ ONAYLADI.

Metin Keçeli adını bile anamadığı Yalçın Karadeniz’e duyduğu nefretten dolayı kinini, yapabildiği kadar algı ve yalanlarla zerk etmekten çekinmiyor. Çünkü Karadeniz; Yıllar önce bir Divan Kurulu toplantısında, özellikle Quaresma ve Serdal Adalı’ya sarf ettiği sözler yüzünden Keçeli’yi salonda rezil etmişti.

43 yıl önce BJK’ya üye olan, 20 sene fiili yöneticilik yapan Metin bey önce BJK’nın Anayasası olan tüzüğünü öğrensin. Orada, üyelere kimlerin ceza verebileceği ve ne şekilde üyelikten çıkarılacağı açık şekilde yazıyor.  Şunu da bilmelidir ki; Kendisini, Zekeriya Alp’i, Rahmi Koç’u Divan Kurulundan atılmasını sağlayan önergeyi veren Atıf Keçeci’dir. Onay veren de, Fikret Orman yönetimidir.  Hatta Atıf Keçeci kürsüden bu konunun Yalçın Karadeniz’le uzaktan yakından alakası olmadığını itiraf etmiş, Fikret Orman’da hemen ardından söz alıp kendisini onaylamıştı.

ÇİRKİNLİĞE TWEETLERLE DEVAM ETTİ

Metin Keçeli Radyoda hızını alamamış olacak ki, nefret ve yalanlarına kendi sosyal medya hesabı üzerinden de devam etti.

İşte O Mesajlar

Divan Kurulu Başkanlık seçimlerinde Tevfik Yamantürk’ü destekleyeceğini, olmayan olaylarla açık seçik beyan eden Metin Keçeli’ye 2 sorum olacak.

* Divan Kuruluna ‘Medeniyet Geldi’ demişsiniz de, Başkan Fikret Orman Yamantürk’ün kendisine gidip Beşiktaş’ın Mallarını Satma teklifini götürdüğünü açıklamıştı. Sizin ‘Medeniyet’ dediğiniz şey, Divan Kurulunun Seba’dan Miras Malların satılması mıdır? Birde bu konuyla ilgili Tweet atarmısınız?

* Desteklediğiniz Tevfik Yamantürk, Cennet Mekân Süleyman SEBA için ‘Bir Cebinde BJK’nın kasası, bir cebinde rakısının Leblebisi’ diye yaptığı açıklama için hiç kınadınız mı? Ayıpladınız mı?

Beşiktaş Kulübü, tarihinde çok seçim gördü. Kısmetse bundan sonra da binlerce kez seçimler olmaya devam edip, yüzlerce yıl var olmaya devam edecek. Önemli olan Beşiktaşlılık Duruşu, Onur, Asalet, Nezaket…Hırs ve Egolar yüzünden, gelin Beşiktaş’a daha fazla zarar vermeyelim.

Yoksa Metin Keçeli’nin bahsettiği 43 yıllık üyelik, 20 yıllık fiili yöneticilik zamanında bizler neler duyduk da seviye düşmesin diye o konulara girmiyoruz!

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki