Domagoj Vida Beyin Sarsıntısı Geçirdi!

Beşiktaş'ın gündeminde olan Domagoj Vida, Dinamo Kiev-Young Boys maçında sakatlandı ve kafasına darbe alan oyuncu kanlar içinde kaldı.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2017, Cuma

Young Boys ile 2-2 berabere kalan Dinamo Kiev’de tecrübeli savunmacı Vida, beyin sarsıntısı geçirdi ve 79. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Kafasına aldığı darbe sonrasında kanlar içinde kalan Hırvat stoperin hastaneye kaldırıldığı ve beyin sarsıntısı geçirdiği açıklandı.

Ukrayna basınnda yer alan habere göre, Vida’nın Shakhtar Donetsk maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Dinamo Kiev'in yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle yaz döneminde Vida transferini gerçekleştirmeyen Beşiktaş yönetimi, devre arasını beklemeye koyulmuştu.

Vida ile her konuda anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, kulübüyle olan sözleşmesi Ocak ayında sona erecek Hırvat oyuncuyu bonservissiz olarak kadrosuna katacak.

1 AY ERKEN GELECEK

Devre arasında Beşiktaş'a katılması beklenen 28 yaşındaki futbolcunun, takıma daha erken katılacağı öğrenildi. Dinamo Kiev formasıyla son maçına 9 Aralık'ta çıkacak olan başarılı stoper ardından İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile çalışmalara başlayacak. Bu sezon Ukrayna Ligi'nde 7 maça çıkan Vida, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

 

Etiketler: Vida   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki