Domagoj Vida'ya Tam Not!

Hırvat futbolcu, Den Haag’la oynanan hazırlık maçındaki performansıyla teknik direktör Şenol Güneş’i memnun etti.
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2018, Perşembe

Hem stoper hem de sağ bek hattında denenen 28 yaşındaki yeni transfer, 2 bölgede de başarılı bir görüntü sergileyip ilk maçında teknik ekipten tam not aldı.

Siyah-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla ilk maçına önceki akşam çıktı.

Kara Kartal’ın sezonun ikinci yarısındaki hazırlıkları kapsamında Hollanda ekibi Den Haag’la oynadığı karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ve 86 dakika görev yapan Hırvat oyuncu, ortaya koyduğu futbolla tam not aldı.

Savunma hattında ilk olarak Hırvatistan milli takımından arkadaşı Matej Mitrovic’le birlikte stoper hattında görev yapan 28 yaşındaki futbolcu; topu geri bölgeden ileri hatta taşıması ve savunmada yaptığı başarılı müdahalelerle dikkat çekti.

Pepe ve Tosic’in gerisinde ama... 

Teknik direktör Şenol Güneş, Vida’yı oyunun son 20 dakikalık bölümünde sağ bek hattında da denedi. Eski kulübü Dinamo Kiev ve Hırvatistan milli takımında zaman zaman bek hattında da forma giyen Vida, önceki akşam sergilediği futbolla Şenol hocayı memnun etti. Forma yarışında Pepe ve Dusko Tosic’in gerisinde bulunan başarılı oyuncu, sağ bek bölgesinde de kendisini kanıtlayıp görev verilmesi halinde burada da elinden geleni yapabileceğini ispatladı.

‘Umarım formayı kaparım’

Domagoj Vida, imza töreninde yaptığı açıklamada Beşiktaş’a hazır olarak geldiğini söylemişti. Vida, “Beşiktaş’la anlaşmama rağmen Dinamo Kiev’le maçlara çıkıp kendimi hazır tuttum. Ek olarak bireysel hazırlıklarımı da sürdürdüm. Formumun zirvesinde olarak yeni takımıma katıldım. Umarım kendimi en kısa sürede ispat eder ve formayı kaparım” ifadelerini kullanmıştı.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki