DORUKHAN TOKÖZ MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Beşiktaş forması giyen Dorukhan Toköz, dikkat çeken bir hamle yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2020, Pazar

Dorukhan, Siyah Beyazlı yönetimle arasında kriz yaratan menajer Necdet Ergezen ile yollarını ayırdı ve Ahmet Bulut ile anlaştı.

Beşiktaş'taki sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Dorukhan, yönetim ile arasında soğuk rüzgarlar estiren menajeri Necdet Ergezen ile yollarını ayırdı. Ergezen ile olan sözleşmesi biten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, ünlü menajer Ahmet Bulut ile anlaştı.

TFF'DE BİLGİ KISMI BOŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) bilgilerde; Necdet Ergezen'in Dorukhan Toköz'le olan sözleşmesinin 23 Mayıs 2020'de sona ereceği yazıyordu. Siyah beyazlı oyuncunun TFF'deki profilindeki menajer bilgisi kısmı ise şu anda boş.

NE OLMUŞTU?

Dorukhan'ın menajeri Necdet Ergezen 3 Nisan'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dorukhan’a 1.1 Milyon Euro başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Dorukhan için Beşiktaş Kulübü ile 2019 yaz aylarında başladığımız sözleşme yenileme ve uzatma görüşmeleri, herhangi bir sonuca ulaşamayınca 2020 Ocak ayında sonlandırılmıştır. Ortak bir noktada anlaşamamamız ve konuşulan şartların her görüşmede değişmesi nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimden yazılı teklif beklediğimizi dile getirdik ancak öyle bir teklif de henüz gelmemiştir." demişti.

ÇEBİ DORUKHAN KRİZİYLE İLGİLİ NELER SÖYLEMİŞTİ?

Görüşmeleri transferden sorumlu yönetici ve Beşiktaş AŞ Başkanı Erdal Torunoğulları'nın gerçekleştirdiğini belirten Çebi, "Dorukhan'a bizden önceki yönetim (Fikret Orman) sözleşme uzatma sözü vermiş. Yıllık 1.8 Milyon Euro istemiş, eski yönetim de 1.5 Milyon Euro önerip, 'Ocak 2020'de mukavele yenileriz' demiş. Burada ilginç olan nokta şu: Sözleşmesi devam ederken yeni sözleşme sözü veriliyor ve alacağı yeni para da Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak! Daha 1.5 yıl sözleşmesi olan ve yıllık 350 Bin Euro'ya oynayan futbolcuya ben ne diye 1.5 Milyon Euro vereyim!" demişti.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki