Dünya Basını Kagawa'yı Konuşuyor!

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 6-2 yendiği maçta oyuna girer girmez çektiği 2 şutta da gol atma başarısı gösteren yeni transfer Shinji Kagawa, dünya basınının da gündemine oturdu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Şubat 2019, Pazartesi

NIKKAN: 'HERKESİ ŞAŞIRTTI, KENDİNİ İSPATLADI'

Japonya'nın 2 Milyon tiraja sahip günlük spor gazetesi Nikkansports 'Kagawa'dan iki dakikada iki gol. Türkiye'de herkesi şaşırtan siftah' başlığıyla özel haber yayınladı. Haberde "82. dakikada bir deneme için oyuna girmişti ama iki şutla farkını ortaya koydu, kendini ispatladı" değerlendirmesine yer verildi.

DER WESTEN: 'ÇILGIN BİR BAŞLANGIÇ YAPTI'

Almanya'dan Der Westen 'Kagawa Beşiktaş'ta çılgın bir başlangıç yaptı' başlığıyla verdiği haberinde "Transferinde son gününde Hannover yerine Beşiktaş'ı seçen Kagawa, Pazar günü çılgın bir başlangıç yaptı. Türkler açısından bakınca, şimdiden bu transferi yaptıklarına değdi gibi görülüyor" ifadeleri kullanıldı.

SPORT1: 'TURBOYA TAKARAK BAŞLADI'

Almanya'nın Sport1 internet sitesi Japon futbolcuyla ilgili gelişmeyi 'Kagawa Türkiye'de turboya takarak başladı' başlıklı haberinde okuyucularına aktardı. Bild gazetesinde ise "Kagawa çılgınlığı… Dev bir gösteri sergiledi" yakıştırmalarına imza atıldı.

DAILY MAIL: '3 DAKİKADA 2 GOLLE YILDIZLAŞTI'

İngiltere'de Daily Mail, Manchester United'ın eski futbolcusu olan Shinji Kagawa'nın yeni takımındaki performansını görmezden gelmedi. 'Kagawa ilk maçında, 3 dakikada attığı 2 golle yıldızlaştı' başlığını kullanan Daily Mail, futbolcunun üç ay aradan sonra ilk maçına çıktığına da dikkati çekti.

TUTTOMERCATO: 'KAGAWA ALEVLER İÇİNDE'

İtalya'dan Tuttomercato 'Kagawa ilk maçında alevler içinde' başlığını kullandı. Borussia Dortmund ve Manchester United formaları giydiği hatırlatılan oyuncunun geceye damga vuran performansı için "Takımının aldığı galibiyette hemen iz bırakmasını bildi" yorumu yapıldı.

ESPN: 'ÇAYLAK KAGAWA'DAN İKİ GOL'

Brezilya'nın ESPN kanalı, internet sitesi üzerinde futbolcuyla ilgili gelişmeyi 'Beşiktaş Antalyaspor'u, çaylak Kagawa'nın iki golüyle mağlup etti' başlığıyla yayınladı. Japon futbolcunun oyuna girdikten sonra üç dakika içinde iki gol attığı belirtildi.

SPORT EXPRESS: 'KAGAWA'DAN YIKICI BAŞLANGIÇ'

Rusya'nın Sport Express gazetesi Antalyaspor - Beşiktaş maçını, siyah-beyazlıların yeni transferi üzerinden gördü. Haber 'Kagawa'dan üç dakikada yıkıcı başlangıç' başlığıyla kullanıldı.

L'EQUIPE: 'KAGAWA İLK MAÇINDA DUBLE YAPTI'

Fransa'nın spor gazetesi L'equipe 'Kagawa Beşiktaş'taki ilk maçında duble yaptı' şeklinde sade bir başlığı tercih etti.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki