Dünyanın En İyisi Beşiktaş İçin Geliyor

Beşiktaş Kulübü, hentbolda dünyanın 1 numaralı kulübü olan 'yıldızlar topluluğu' THW Kiel'i hazırlık maçı için İstanbul'a getiriyor. Sporseverler, 9 Mayıs Cumartesi günü Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada dünyanın en iyi takımını ve hentbolcularını seyretme imkanı bulacak.
Haberin yayılanma tarihi:06 Mayıs 2015, Çarşamba

Beşiktaş Kulübü, dünya çapında ses getirecek bir organizasyona imza atıyor. Siyah beyazlılar, hentbolda dünyanın 1 numaralı kulübü olan Alman devi THW Kiel’i hazırlık maçı oynamak için İstanbul’a getiriyor.
Hentbolda Türkiye’nin lokomotif kulübü olan Beşiktaş, bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı.
Beşiktaş gibi siyah beyaz renklere sahip olan THW Kiel halen Almanya 1. Ligi’nde lider; şampiyonlar ligi’nde de Dörtlü Final’e kaldı. ‘Zebralar’ lakabıyla anılan Alman ekibinin kadrosunda İspanyol Joan Canellas, Çek Filip Jicha, Hırvat Domagoj Duvnjak, Alman Steffen Weinhold ve İsveçli Niclas Ekberg gibi dünyaca ünlü hentbolcular yer alıyor.

Hentbolda en çok sponsor desteğine sahip takım olan THW Kiel’in son olarak Türk Hava Yolları (THY) ile de sponsorluk anlaşması yaptığı ve Beşiktaş Mogaz’la oynayacağı hazırlık maçının da bu nedenle organize edildiği öğrenildi.

Beşiktaş ile THW Kiel arasındaki özel karşılaşma, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Süleyman Spor Salonu’nda oynanacak.

THW KIEL’İN KAZANDIĞI KUPALAR

19 Bundesliga Şampiyonluğu
9 Alman Kupası Şampiyonluğu
3 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
3 EHF Kupası Şampiyonluğu
8 Süper Kupa Şampiyonluğu
1 Super Globe Şampiyonluğu

Etiketler: DUYDUK MU ?   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki