Duran top ve Kanada Dikkat!

Sırp futbol uzmanı Milos Ceko, Partizan'ı değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2018, Pazar

Beşiktaş karşısında tur için kontratak oynayacaklarına eminim.

''Partizan; Jankovic, Markovic, Kosovic ve Pantic gibi hızlı gençlere sahip. Sizi duran toplar konusunda uyarmalıyım, o alanda çok iyiler"

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Partizan, bir önceki turda Siyah-Beyazlıların aksine flaş skorlarla büyük sükse yaptı.

''Nordsjaelland'ı içeride ve dışarıda yenerek play-off vizesi alan Sırbistan temsilcisi, 4 yıl önce gruplarda Beşiktaş'tan 4 yiyen görüntüsünden hayli uzakta. Mirkovic, 30 yaş üstü jenerasyonun Fenerbahçe ve Kocaelispor'dan hatırlayacağı, 90'ların sonu ve 2000'lerin başında Türk futbolunun tanınan figürlerinden biriydi.

YILDIZLARI JANKOVIC'I SATABILIRLER

Mirkovic'i, 'Tecrübeli değil ama tutkulu' olarak tanımlayan Ceko, "Oyuncularını iyi motive ediyor. Kendisine inanan oyuncuları transfer etti" diyor. Sırp yazar ayrıca teknik analiz yaparken, önemli bir ayrıntıya da dikkat çekiyor. O da Marko Jankovic'in ayrılma ihtimali: "Bence Partizan, Beşiktaş'ı eleyebilecek kadro derinliği ve defansif kaliteye sahip değil. Ayrıca henüz 23 yaşında olan en iyi oyuncuları Marko Jankovic'i de satacaklarına dair dedikodular var."

HIZLI HÜCUMLARLA CAN YAKABİLİRLER

"Beşiktaş'a karşı kontratak oynayacaklarına eminim. Partizan; Jankovic, Markovic, Kosovic ve Pantic gibi hızlı gençlere sahip. Özellikle kanatlarda pas yapabilecek hızlı oyuncuları var. Ayrıca sizi duran toplar konusunda uyarmalıyım, o alanda da çok iyiler. Beşiktaş'ın şansı ise Partizan savunmasının kötü durumda olması ve Beşiktaş gibi bir takımı savunmak için yeterli değiller."

23'LÜK JANKOVİC DİKKAT ÇEKİYOR

Partizan'da yıldızı parlayan isimlerden Marko Jankovic, henüz 23 yaşında. Takımının bu sezon elemelerde çıktığı 6 maçın 5'inde oynayıp 3 kez ilk 11'de şans bulan Jankovic, Sırp ekibinin 3. ön eleme rövanşında 3-2 kazandığı FC Nordsjaelland karşılaşmasında da bir gol atmıştı.

İLİC'İN KADERİ İSTANBUL'DA

Türkiye'de oynamış tek Partizan figürü hocaları Zoran Mirkovic değil... G.Saray'da forma giydiği iki sezonda taraftarın takdirini kazanan, Sırp ekibinin 40 yaşındaki emektar efsanesi Sasa İlic, Partizan'la Beşiktaş'ı eleyemezse kariyerinin son Avrupa maçına İstanbul'da çıkmış olacak. 40 yaşındaki efsane, yeşil sahalara sezon sonunda veda edecek.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki