Eksik Ama Güçlü Kartal!

Güneş, Göztepe karşısında sahaya süreceği kadroyu belirledi.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2018, Cumartesi

Deneyimli hocanın, cezalı olan Vida’nın yerine Medel’i, sakatlığı bulunan Adriano ve Ljajic’in yerleri ne ise Caner ve Oğuzhan’ı görevlendirmesi bekleniyor. Ayrıca Güneş, yarın akşam Lens’i 11’e alıp Quaresma’yı perşembe günkü Genk maçına saklamayı planlıyor.

Süper Lig’de yarın akşam Göztepe’ye konuk olacak.

Siyah- Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, hem bu mücadeleyi hem de perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Genk’le oynayacakları karşılaşmayı düşünüyor...

Milli ara sonrasında kadro planlamasını yapan Güneş’in, yarınki mücadelede bazı isimleri kulübeye çekip Belçika ekibiyle oynanacak Avrupa maçında görevlendirmeyi planladığı belirtildi. Kaledeki tercihini Loris Karius’tan yana kullanacak olan tecrübeli hocanın, stoperde Domagoj Vida’nın kart cezalısı olması sebebiyle Pepe- Medel ikilisine şans vereceği kaydedildi. Adriano’nun sakatlığının sürmesi sebebiyle sol bekte Caner Erkin, sağ bekte de Gökhan Gönül’ü sahaya sürecek olan Şenol hoca, ön liberoda da; Atiba Hutchinson ve Tolgay Arslan’ı 11’de oynatacak.

Vagner Love 11’de

Adem Ljajic’in sakatlığını göz önünde bulunduran ve bu ismi riske etmeyip Genk’e saklamaya karar veren Güneş, 10 numara hattında formayı, Oğuzhan Özyakup’a verecek. Ricardo Quaresma’yı da Belçika temsilcisiyle oynanacak mücadelede oynatmayı düşünen 66 yaşındaki teknik adam, milli aradaki idman performansıyla ön plana çıkan Jeremain Lens’i sağ açıkta Göztepe karşısında sahaya sürecek. Sol açıkta Ryan Babel’i oynatmaya karar veren başarılı hoca, forvette ise Vagner Love’ı sahaya sürecek.

4 utboflcu, 2 idmanla...

Milli maçlar sebebiyle ülkelerinden geç dönen 4 isim, dün takımla çalışmalara başladı. Kanadalı Atiba Hutchinson ve Cyle Larin ile Şili’de görev yapan Gary Medel ve Enzo Roco, bugün sabah yapılacak antrenmanda da sahaya çıkıp 2 idman sonrasında Göztepe karşılaşmasının kadrosunda yer alacak.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki